Giveaway Lifestyle New in

WIN | #moments by Reload Discovery Box

#moments

In oktober vertelde ik al over de Reload parfumverstuiver en legde ik hier ook de werking uit. Als je wilt weten hoe het juist werkt, lees dan zeker eens dat artikel. Sinds kort komt Reload met iets nieuws, namelijk #moments by reload. Hun eigen parfumlijn. Benieuwd?

#moments by Reload

#moments #moments

Toen ik mijn eerste artikel publiceerde kwam Reload tegelijkertijd met een nieuwe lijn, de #moments by Reload parfums. In deze parfumlijn kan je twaalf verschillende geuren vinden zoals deze in mijn doos #wellbeing, #ibiza en #famous. Met elke geur willen ze een bepaald gevoel, moment of stad opwekken. Dankzij zo’n Discovery Box kan je meteen verschillende geuren ontdekken.

#moments

Elke geur is onderverdeeld in een bepaalde categorie. Er zijn drie categorieën, Travel, Lifestyle en Night. In mijn doos zit er van elke categorie een geurtje.

#wellbeing (lifestyle): vijgen – vijgenbladeren – oranjebloesem. Een rustgevende geur.

#ibiza (travel): bergamot – ylang ylang – vanille. Een zonnig geurtje.

#famous (night): iris – praliné – patchouli. Een zoete geur en ook mijn favoriet van deze drie.

#moments

In de Discovery Box zit ook de verstuiver en een skin om de verstuiver een ander uiterlijk te geven. Er zijn talloze skins beschikbaar en je kan ook zelf een skin ontwerpen zodat je hem echt kan gaan personaliseren. De Discovery Box of losse geuren zijn beschikbaar bij Ici Paris XL en kosten €5 per stuk.

WIN WIN WIN

Omdat ik zelf al een Discovery Box heb (weliswaar met andere geuren) en één van jullie een leuk kerstcadeautje wil schenken geef ik deze #moments by Reload Discovery Box weg. Spring je nu op en neer? Goed zo! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken. Let wel, ik opende de geuren om even te kunnen ruiken voor de review, verder zijn ze ongebruikt.

Spelregels

 • laat hieronder een reactie achter;
 • volg Little Family of  3 op Facebook en/of Instagram;
 • delen is lief <3.

De winactie loopt vanaf vandaag tot en met 23/12/2016, 20u. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebook en Instagram pagina in de dagen nadien. Niet gewonnen? Zo’n Discovery Box is een ideaal kerstcadeautje dus zet deze zeker al op je verlanglijst zodat jouw familie en/of vrienden deze misschien voor jou kunnen kopen!

Happy Moments

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  kristel
  16 december 2016 at 10:01

  Wat een lekker ruikend cadeau geef je weg. Dat lijkt me heerlijk en een mooi cadeau voor onder de kerstboom. Dit kende ik ook nog niet dus probeer het graag uit 🙂

 • Reply
  Anna
  16 december 2016 at 10:03

  Oooh wowwww ik doe graag mee..!
  Facebook: An Na

 • Reply
  Saar
  16 december 2016 at 10:12

  Zo handig die reload! Ik doe heel graag mee 🙂

 • Reply
  Mamavantweeblog
  16 december 2016 at 12:35

  Oh leuk! Deze wil ik heel graag winnen!

 • Reply
  Sandra
  16 december 2016 at 12:56

  Ik doe mee ???

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  16 december 2016 at 14:41

  Ik vind het leuk dat de parfums zijn ingedeeld in categorieën! Dat is echt weer eens wat anders.

 • Reply
  Marian
  16 december 2016 at 18:19

  Nieuwe lekkere geurtjes ontdekken vind ik heerlijk! 2017 lekker geurend beginnen is zeker niet verkeerd, ik doe graag mee!

 • Reply
  Jasmijn
  16 december 2016 at 23:58

  Ja, ik doe mee! Leuke site heb je ook!
  Een geur voor ieder moment, super fijn voor het nieuwe jaar!

 • Reply
  Femke Dekker
  21 december 2016 at 05:45

  Wat een leuke actie …. ik ben wel eens toe aan een ander geurtje (koop toch vaak weer dezelfde als ik in de winkel ben), dus ik doe graag mee om de nieuwe geurtjes te winnen en te proberen!

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  21 december 2016 at 20:30

  ik doe heel graag mee voor dit heerlijk geurende cadeau voor onder de boom 😀

 • Reply
  Shana
  22 december 2016 at 08:23

  Ik doe zeker mee! Ik ben erg benieuwd naar de geur, een nieuw geurtje is altijd wel leuk!

 • Reply
  Eline Vanparijs
  22 december 2016 at 21:48

  Oh oh oh!!! Super leuke actie! Elk jaar fluister ik de kerstman leuke hints in voor de kerstcadeautjes. Helaas, er loopt iets mis met de communicatie denk ik 🙂 Wie weet kan jij hem dit jaar dé gouden tip wel in zijn oor fluisteren? Hier zou ik alvast heel blij met zijn. En ja, ik kan zelf met centjes iets gaan kopen zoals mijn vriend suggereert (anders een schatje hoor maar niet van het romantische type), maar euh iets leuks onder die boom vinden is zoveel toffer toch?

 • Reply
  Sabrina
  22 december 2016 at 23:14

  Ik doe mee! Wat leuk, wist niet dat ze ook deze geuren hadden. Handig zo’n systeem! Ik volg je op instagram en Facebook. Op Facebook heb ik gedeeld, ook op Twitter

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: