Fashion Kids

MINIVERSE: De nieuwe fashion en lifestyle one-stop-webshop

Miniverse

Persbericht: Stap in de wereld van Miniverse, een nieuw online ‘one-stop-shopping-platform’ voor kinderen van new born tot 8 jaar. Dé oplossing voor (drukke) moeders die door een veelheid aan kindermerken en -webshops niet goed meer weten wáár ze moeten zijn en wát ze moeten kiezen. Op Miniverse.nl vind je niet alleen de nieuwste fashion, maar ook de mooiste kinderkameraccessoires en het leukste speelgoed van het universum! Naast een zorgvuldig gecureerd aanbod van meer dan 75 merken, presenteert Miniverse ook haar private label. Miniverse werkt als een webshop en magazine in één: niet alleen vind je er de mooiste spullen, ook staat het boordevol tips en is het de ideale plek voor het vinden van cadeautjes voor je mini’s en hero’s!

Webshop en een magazine in één!

Miniverse adviseert en inspireert moeders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar en helpt hen om kleding te kopen in smaakvolle combinaties van een mix aan merken. Miniverse is specialist in het samenstellen van looks, voor elke leeftijd. Het online platform fungeert hiermee als compacte gids en presenteert de mooiste, leukste en gekste gecureerde items bij elkaar; of het nu om kleding, speelgoed of interieur gaat. Miniverse weet precies wat de belevingswereld is van bijvoorbeeld een meisje van 2,5 of een jongen van 7.

Daarnaast vind je op de site een bijzondere online Style Service, die te vergelijken is met een personal shopper. Na het invullen van een korte vragenlijst en het aangeven van specifieke wensen en voorkeuren voor kleding, worden door de stylisten van Miniverse een of meerdere sets samengesteld en toegestuurd. Geen gezeul met kinderen door winkels, skip the shopping! Wat je mooi vindt hou je, en de rest stuur je kosteloos terug.

Ook geeft Miniverse tips over welk speelgoed goed is voor de ontwikkeling en leeftijd van je kind. En zoek je iets om de regenachtige herfstdagen door te komen dan vind je op de DIY pagina, de fijnste knutsel- en doetips

De Wereld van Miniverse: eindeloos veel inspiratie en advies

De wereld van Miniverse wordt bewoond door een aantal leuke, lieve, eigenwijze, irritante en stoere karakters, die samen de Miniverse Family vormen. Op de website geven zij tips, weten wat er in de uitverkoop is en stellen de gaafste sets samen. Wisenose bijvoorbeeld wijst het leukste speelgoed aan (maar is soms verkouden) en Mohair is een fashionista (die altijd met haar haar bezig is), mister P.S. (Personal Stylist) weet waar je van houdt en Sjimmy Shuttle zorgt er voor dat het pakketje mooi ingepakt bij je thuis afgeleverd wordt. Van de verzenddoos of -zak kunnen je kinderen iets leuks maken en Miniverse stopt er altijd een leuke verrassing bij.

Miniverse

Private Label

Kleine Nilo, de ster van de Miniverse Family, schittert niet alleen overal op de site, maar zie je ook terug in de private label collectie van Miniverse. Deze vrolijke collectie vol stippen en beesten bestaat onder andere uit sweaters, leggings, T-shirts, knuffels en super praktische XL canvas tassen.

Over Miniverse

Miniverse is tot stand gekomen in samenwerking met het Nederlandse allround ontwerpstudio Ina Matt, verantwoordelijk voor de visual identity. Miniverse is een initiatief vanuit Investeringsmaatschappij Varova, onder andere bekend van retail formules Sissy Boy, MenatWork en merken als Kings of Indigo en Tumble ‘N Dry.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: