Kids

Met Next de winterkleerkast aanvullen

next kleding

Het is al een tijdje dat ik voor Enora nieuwe shirts wou kopen aangezien die van deze zomer toch wel nipt beginnen te worden en ook omdat het toch echt zomermodelletjes zijn. Maar ik ben precies heel moeilijk met shirts want ik vind bijna enkel mijn goesting bij Next. Tenminste als ik mooie shirts wil die niet duur zijn en goed van kwaliteit. Ze hebben altijd wel leuke spullen en je moet vaak snel zijn want de leukste dingen zijn vaak meteen uitverkocht. Ze geven ook nog eens gratis verzending als je boven €30 zit.

Als eerste een shirt met korte mouwen met een leuke tekst voor de papa. ^^

next kledingDit zijn de longsleeves die ik kocht:

next kleding next kledingBij deze de tekst “I Love my mummy”. <3

next kleding next kledingDeze is leuk om vanaf haar 2de verjaardag te gebruiken “I am 2”.

De volgende items kon ik ook niet laten liggen, ik vond ze gewoon te leuk.

next kledingEen leuk truitje met allerlei diertjes.

next kledingEen warm winterjurkje met leuke kleurrijke diertjes op.

next kleding next kledingHelaas zijn de twee pyjama’s beschadigd, vlekken en de gestreepte longsleeve heeft zelfs een gaatje. Meteen verstuurde ik detailfoto’s naar de Next klantendienst en al snel kreeg ik een mail terug met een oplossing. Ik koos voor de optie terugsturen, maar na wat opzoekingswerk kwam ik er al snel uit dat dit hen €16,40 bovenop de terugbetaling van de pyjama’s (€22) zou kosten. Opnieuw snel een mailtje van hen terug dat ik de pyjama’s gewoon mocht houden en dat het geld binnen een aantal werkdagen op mijn rekening zou staan. Geweldige service toch?!

Kennen jullie Next? Zijn jullie ook zo tevreden of maakten jullie heel wat anders mee?

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Ellen
  13 november 2015 at 09:45

  Mooi gerief! Voor een meisje zou ik ook bij Next shoppen. Ze hebben altijd leuke meisjeskleren en nooit een overload aan roze of prinsessigheid. 🙂

  • Reply
   Sarah
   13 november 2015 at 10:41

   Merci. ^^ Klopt, daarom winkel ik er ook graag. Enora draagt eigenlijk niet zo vaak roze.

 • Reply
  Ester
  13 november 2015 at 10:19

  Next is zooo fijn (en spotgoedkoop)
  Die shirt met het nerdy konijn vind ik de max 😀

  • Reply
   Sarah
   13 november 2015 at 10:43

   Ja hé, goedkoop, maar toch goed van kwaliteit.

 • Reply
  Alexa
  13 november 2015 at 10:51

  Mooie kleertjes! Ik kende Next niet maar nu ga ik er zeker ook eens een kijkje nemen!

  • Reply
   Sarah
   13 november 2015 at 10:58

   Zeker doen! Ik ben altijd heel tevreden geweest. De kleertjes vallen wel iets groter dus een 86-92 bv valt als de grootste maat en dan zoals H&M ofzo, die kleren vind ik ook telkens groter dan een maat van een ander merk.

 • Reply
  Jennifer
  13 november 2015 at 15:23

  Ik ben helemaal wijs met jongenskleertjes voor ons zoontje, maar mèn, als ik dit zie, haha. Dan zou ik ‘m zomaar eens willen verkleden als meid, haha! Wat zoetig!

  • Reply
   Sarah
   13 november 2015 at 15:25

   Hi Jennifer! Ze hebben ook leuke kledij voor jongens hoor (en ook voor volwassenen trouwens). 😉

   • Reply
    Jennifer
    13 november 2015 at 15:37

    Ja dat weet ik! Haha, maar ik vind meisjeskleding gewoon ook heel erg leuk!

    • Reply
     Sarah
     13 november 2015 at 15:39

     Dat is! Daarom wou ik ook heel graag een dochter. ^^

 • Reply
  Ilse
  13 november 2015 at 21:10

  Mooie kleertjes! Ik kende Next nog niet.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: