Kids Spelen

MEET & GREET MET K3 | DREAMLAND

Gisteren had ik afgesproken met Thierry zijn nicht. Ze kwam bij ons thuis zodat het Vampirina feestje van start kon gaan en de nichtjes samen konden spelen. We zagen ook dat K3 aanwezig zou zijn bij Dreamland Lochristi voor een meet & greet. Omdat de meisjes dat geweldig zouden vinden trokken we op het onverwachts daarheen.

K3 ging beginnen met de foto’s om 14h30 en wij kwamen net toe om 14h20. We dachten dat we tijd genoeg gingen hebben, want sowieso gingen we toch moeten aanschuiven. Wat we niet wisten is dat het hele gebeuren van tickets afhing. Wij hadden geluk, we kregen net nog de voorlaatste ticket. Maar heel wat anderen werden terug naar huis gestuurd of konden K3 even van ver in de winkel zien. De teleurstelling van de kindjes was uiteraard groot. 🙁

K3 MEET & GREET

Er werden zo’n 300 tickets verdeeld en op 1,5u zouden alle kindjes bij K3 in de zetel hebben gezeten voor een foto. Ik vond dat precies nogal snel. Maar inderdaad, de rij ging nog vrij vlot vooruit. We hebben er uiteindelijk zo’n 2-tal uur gestaan. Maar de gezichtjes van onze meisjes was echt goud waard. Super fier naast hun idolen. Tanaya, het dochtertje van Thierry zijn nicht wou sowieso naast Klaasje zitten en dat kwam goed uit want mijn dochter haar favorietjes zijn Marthe en Hanne. Sorry Klaasje!

Het was wel vrij goed georganiseerd. Beter dan die keer dat ik eens voor Bumba bij de Fun heb aangeschoven. Nu kregen de kindjes allemaal een flesje water en een (of course) K3 koekje. Nog meer euforie binnen de rij. ^^ En bij Bumba was ze dan ook nog eens bang eens we dichter bij kwamen. We hoorden ook van een journalist van de Gentenaar dat de eerste personen die er waren voor de K3 meet & greet al om 6u aan de winkel stonden. Dus 6u ‘s ochtends voor een meet & greet dat pas om 14u30 van start ging. Crazy.

Onze meisjes waren tevreden en ik kan ook niet ontkennen dat ik niet blij was om K3 eens van dichtbij te kunnen zien. ^^

little family of 3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mamavantweeblog
  12 oktober 2017 at 12:05

  Zie ze glunderen ?

 • Reply
  Nicole Orriëns
  17 oktober 2017 at 13:34

  Wat leuk voor de meisjes zeg! En nog op de foto ook!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: