Lifestyle

Meer volume in mijn haar met Keune producten

Keune

Een tijdje terug kocht ik verschillende Keune producten om wat meer volume te creëren in mijn haar. Mijn haar valt sowieso al plat maar door de lengte is dit zeker niet beter. Op MissLipgloss (Cynthia) haar blog had ik al eens gelezen over Keune Volume Powder, maar op dat moment ben ik daar niet verder op ingegaan. Uiteindelijk ben ik, na even googlen waar ik hem het goedkoopst kon bestellen toch overstag gegaan en oh, wat had Cynthia gelijk!

Keune

Vanwege de verzending heb ik niet één maar drie producten aangekocht. Ik vind het altijd stom om zoveel verzendingskosten te betalen voor slechts één product, dus ik dacht, laat ik even kijken wat ik nog wil uittesten. Het winkelmandje werd gevuld met de volgende producten:

 • Keune Blend Volume Instant Refreshing (droogshampoo)
 • Keune Blend Volume Powder
 • Keune Care Line Keratin Volumizer Absolute Volume

Keune

De spullen kocht ik bij Haarshop Benemonte, de levering kwam vrij snel en ik kreeg ook nog een staaltje van de Keune Care Line Absolute Volume Shampoo, heerlijke shampoo trouwens!

Keune Blend Volume Powder

Keune-0051 Keunekeune--2

Keune Care Line Keratin Volumizer Absolute Volume

Keune-0056 Keune

Keune Blend Volume Instant Refreshing

Keune Keune

Dus jullie verwachten nu wel een voor en na zeker? 😉 Verwacht geen wonderen, mijn haar blijft lang en zwaar, maar je merkt wel dat mijn haar wat “losser” zit en er daardoor wat meer volume gecreëerd wordt. Op de eerste foto, de voor, gebruikte ik niets in mijn haar, zo is het als het gewoon uit zichzelf droogt. Op de na gebruikte ik de Keune Care Line Keratine Volumizer en de Keune Blend Volume Powder. Samen vind ik ze het beste resultaat hebben.

Voor:

voor

Na:

na na De Keratine Volumizer spray ik in mijn haar als deze nat is, daarna droog ik mijn haar en eens droog, werk ik af met de Volume Powder. Hiervoor maak ik verscheidene banen in mijn haar, strooi ik daar het poeder en masseer ik het telkens in de aanzet. Het maakt je haar iets stugger, dus niet te veel gebruiken anders krijg je gemakkelijk knopen in je haar.

De droogshampoo, daar ben ik ook wel heel tevreden over, ik breng deze aan voor het slapengaan, zonder vooraf uit te borstelen, zo kan het de hele nacht inwerken. De dag nadien heb ik “proper” haar en zit er inderdaad iets meer volume in.

Conclusie

Ik ben fan! Het zijn vrij dure producten, maar deze zal ik zeker nog aankopen in de toekomst en mogelijk probeer ik nog wat andere styling producten uit hun lijn.

 

Sarah Hanssens

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Mariska
  16 januari 2016 at 15:43

  Ja, dit spul werkt zeker! Bij jou ook duidelijke te zien. Ik heb ook zo’n volumepoedertje! Gaat prima 😀

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: