Lifestyle

MAAK JE KERSTKAARTEN MET TADAAZ

Sinterklaas is nog niet voorbij maar ik ben al helemaal klaar voor kerst. Nieuwe decoratie in huis, een deel staat al uit en nu zijn ook onze kerstkaarten toegekomen. De mensen die van ons kaartjes ontvangen weten dat wij meestal te laat zijn met onze kaarten. Die komen meestal zo tussen kerst en nieuw toe in de plaats van voor kerst. Aangezien ik ze nu niet moet schrijven, ze klaar zijn en ik ze gewoon maar moet binnen droppen komen ze hopelijk wat sneller op locatie aan.

Voor de kerstkaarten maakte ik geen speciale foto. Eerlijk? Het was niet echt voorzien om persoonlijke kerstkaartjes te maken en ik had ook niet echt veel tijd meer. De kaartjes moesten hier zo snel mogelijk toekomen zodat ik voor jullie deze blog kon schrijven en jullie een kortingscode (meer hierover onderaan) kon aanbieden voor het geval jullie ook zo’n kaartjes zouden willen bestellen. Het ontwerp, dat had ik haast meteen gevonden. Oké, ik twijfelde nog even en ging nog een paar keer door het hele assortiment, maar mijn oog viel telkens op mijn eerste keuze. Het tekstje op de achterzijde, dat vond ik na wat zoeken op het internet naar leuke kerst/eindejaarsspreuken. Ik wou iets leuks zonder dat het te melig overkwam en niet Godsdienstig.


Je kan heel gemakkelijk je ontwerp kiezen en je foto(s) invoegen. Ze hebben ook leuke designs waarbij je een kerstboompje hebt of je kaartje lijkt op een hangertje voor aan een pakje. Er is zeker voor iedereen wat wils en de prijzen zijn niet duurder dan andere hoogwaardige kerstkaarten in de handel. Maar met Tadaaz zijn ze wel volledig gepersonaliseerd! Je kan ook nog emoticons toevoegen aan je kaartjes. Zo voegde ik een hartje toe die ik plaatste boven onze namen.


Ik vind ze super leuk geworden. Het design is precies zoals ik me voorstelde en de gouden details zijn super mooi. Perfect voor de feestperiode. Ik kan niet wachten om ze straks rond te delen.

MAKE A WISH

Als je kerstkaarten koopt bij Tadaaz kan je ervoor kiezen om €0,10 per kaart te schenken aan een goed doel. Je kan kiezen tussen Artsen zonder grenzen, Kinderkankerfonds of Make a wish. Ik koos voor Make a wish. Altijd fijn als je met een aankoop ook iets kan doen voor anderen. Je gaat nu misschien denken, €0,10 is niet veel, maar met zijn allen dragen we toe aan een groter geheel. Zelf storten wij ook maandelijks een vast bedrag aan Unicef.


Wil je na het zien van mijn kaartjes zelf ook aan de slag? Dan heb ik goed nieuws! Met onderstaande kortingscode geniet je van 10% korting op je aankoopbedrag (min. 50 euro).

LITTLE10

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Lieke van Veen
  1 december 2017 at 15:42

  Wauw ik had nog nooit van die site gehoord, maar je kunt er echt super mooie kerstkaarten laten maken.
  Fijn dat je hiermee ook een goed doel steunt.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: