Werk

Little Family of 3 kreeg een update!

update

Zoals jullie wel kunnen zien (en wat ik ook al meldde op social media) is dat de blog een update heeft gekregen. De oude template vond ik niet meer zo goed passen bij de richting die ik uit wil met de blog en ik vond hem eigenlijk zelfs een beetje saai geworden.

Het was al eventjes dat ik met het idee speelde om de lay-out aan te passen, maar ik had eigenlijk de stap nog niet gezet tot na de persdagen. Tijdens de persdagen kreeg ik zoveel te zien en liep mijn emmertje terug vol met inspiratie en kreeg ik ook terug goesting om nog meer mijn best te doen en een aantal vaste categorieën in te voeren, waaronder kidsfashion. Met die categorie wil ik jullie op de hoogte houden van nieuwe collecties en van wat ik al heb gezien tijdens de persdagen zijn die geweldig!

Vrijdag en zaterdag spendeerde ik heel wat uurtjes achter de computer om dit allemaal klaar te krijgen, ik koos voor een bestaande (betalende) template die heel makkelijk aan te passen is. Ik ben namelijk geen CSS wonder dus ik wou het mezelf toch wel een beetje gemakkelijk maken en dat thema is inderdaad een droom! Makkelijk kleurtjes, fonts enzoverder aanpassen en ik denk dat het resultaat er wel mag zijn. Nee?

update

Er zijn nog een paar dingetjes die ik misschien nog anders zou willen zien, dus daarvoor neem ik nog even contact op met de support dienst, maar ik ben al heel tevreden. Waarom koos ik voor deze lay-out? Telkens als ik op een blog kwam met zo’n soort “magazine grid” dan dacht ik altijd “Dat wil ik ook.”, het is zo open, grote foto’s, duidelijke categorieën en een stuk “cleaner” dan het vorige thema, ondanks dat het eigenlijk wel drukker is door de “grid” op de homepage. Het is ook gewoon een stuk moderner.

update

De categorieën werden ook wat aangepast, alle bestaande bleven, maar ik denk dat ze nu in duidelijkere “hokjes” zitten. Al kan ik toekomstige wijzigingen zeker niet uitsluiten als ik een onderwerp toch beter bij een andere categorie vind passen.

Nu ik alles zo heb aangepast zonder aankondiging zijn jullie misschien wel in de war … Als je vragen of opmerkingen hebt, dan hoor ik die graag. Jullie lezerservaring is uiteraard belangrijk en bij veel dezelfde klachten kunnen we hier mogelijk wel wat aan veranderen. Al hoop ik uiteraard dat jullie het niet helemaal afbreken. ^^

Veel plezier nog op de blog!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Daphne Lippmann
  2 mei 2016 at 15:08

  Hi! Het ziet er echt prachtig uit, mijn complimenten!

  • Reply
   Sarah
   2 mei 2016 at 15:10

   Wat lief! Dankjewel Daphne. ^^

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: