Geen categorie

Liefste Enora | 2 jaar

Liefste Enora,

Binnen 1,5 week is het jouw 2de verjaardag. Je bent echt al een grote meid aan het worden, inclusief alle mondigheid die erbij past. Jawel, “ik ben twee en ik zeg nee” is al eventjes bij je aanwezig en ik vermoed dat er nog niet meteen verbetering in zicht is. Maar je hebt dan ook jouw ontzettend lieve momentjes, knuffels hier, kusjes daar en daarbovenop ook nog eens jouw ultra schattige trekjes. I love it!

little wonders fotografie

Je bent nog steeds erg zot van koekjes, hutsepot is één van jouw favoriete maaltijden die jouw mémé en pépé maken en Bumba en Teletubbies zijn jouw favoriete programma’s. Je speelt graag met jouw poppen, jouw keukentje en boerderij en je denkt dat alle oppervlakken als trampoline dienen.

Sinds kort slaap je ook in jouw “grote” bed en dit gaat eigenlijk heel goed, enkel voor jouw middagdutje moeten we je af en toe een paar keer opnieuw instoppen omdat je ofwel nog in een boekje wilt bladeren of met jouw blokken wilt spelen. Maar ‘s avonds blijf je mooi liggen, ook omdat het dan donker is en je niets ziet, maar kom. :p

little wonders fotografie

Uiteraard heb je soms ook wel wat kuren waarbij papa en ik met onze handen in het haar zitten, op zo’n dagen zijn we blij als het tijd is voor jou om te gaan slapen. Je hebt gewoon soms van die dagen waarbij niets goed voor je is en meestal is dat in fases, zo gaat het een paar dagen moeilijk en dan plots ben je terug een hele periode het gemakkelijkste kind dat er is.

Je blijft een fantastische meid en we kunnen ons geen beter kind voorstellen. We houden van je.

Kus mama & papa

4 Comments

 • Reply
  Birgit
  13 januari 2016 at 18:44

  Aaaah, lief geschreven!

 • Reply
  Aurélie - lovelifelovefashion
  13 januari 2016 at 19:34

  Nooohh ^^ Zal leuk zijn om haar later te laten lezen. Maar ik vrees dat de periode van alles als een trampoline te zien nog wel even zal duren ^^

  x Aurélie

 • Reply
  Ester
  13 januari 2016 at 20:58

  Wat een mooie foto’s van haar!! Knappe meid xx

 • Reply
  Ellen
  14 januari 2016 at 11:37

  <3

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: