Kids

LEUKE ACTIVITEITEN VOOR DEZE HERFSTVAKANTIE

De herfstvakantie is nog maar net zijn tweede dag begonnen, maar kindjes vervelen zich snel dus moeten we toch denken aan leuke activiteiten die we samen met hen kunnen doen. Dochterlief turnt, maar ook dit stopt tijdens schoolvakanties, dus die uitlaatklep heeft ze ook al niet.

Er zijn een heleboel activiteiten die je kan doen met je kid(s), hieronder een greep van wat op mijn lijstje staat of wij leuk vinden:

Cirque Berserk in Oostende:

Ook Cirque Berserk in Kursaal Oostende is een aanrader om te bezoeken tijdens de herfstvakantie. Wij gingen de eerste avond en het was GEWELDIG! Een perfecte activiteit om met kindjes te doen.

The Beast in Gent:

In Gent ligt momenteel the beast. The Beast is 43 meter lang, 12 meter breed en 7,5 meter hoog. Best indrukwekkend dus! Het is een gigantische opblaasbare dinosaurus, je stapt langs zijn muil binnen in zijn lichaam en passeert zo al zijn vitale organen waarbij je een klank- en lichtspel te horen krijgt. Voor de toegang betaal je €4 per persoon of je neemt een familieticket van €12 voor 4 personen.

Kinepolis:

smalloot Kinepolis

Ook een bezoekje bij Kinepolis mag niet ontbreken, momenteel speelt de film Smallfoot, wat zeker een aanrader is. Maar ook de nieuwste Sinterklaas film kan je nu gaan bekijken. Ideaal om de kindjes warm te maken voor de komende feestperiode.

Play Kotrijk:

Tot 11 november kan je ook nog terecht in Kortrijk voor allerlei leuke activiteiten. Je haalt een activiteitenboekje bij de dienst toerisme en stelt zelf een plannetje op van wat je allemaal wil doen. Ideaal is wel dat het dan ook even stopt met regenen …

Binnenspeeltuin:

Aangezien het weer niet echt meezit, is een binnenspeeltuin ook altijd een goede optie. Altijd leuk om dan ook even af te spreken met klasgenootjes van de kids. Zo hoeven ze elkaar toch niet te lang te missen. 😉

Mijn kind verveelt zich nooit:

mijn kind verveelt zich nooit

Dit boek is wel een bijbel voor ons, hierin staan allerlei leuke activiteiten vermeld voor verschillende leeftijden. Ideaal als je thuis iets wil doen met je kids, maar niet goed weet wat. Ook heel leuk om activiteiten te plannen voor een verjaardagsfeestje of een sleep-over!

Welke activiteiten heb jij gepland deze vakantie?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: