Kids

LEGO DUPLO – Rond De Wereld

duplo

Iedere peuter is volgens mij wel fan van LEGO DUPLO. Perfect om fantasie en rollenspel te stimuleren. Enora zelf speelt ook met DUPLO, ze heeft nog niet heel veel, bij kerst kreeg ze een DUPLO deluxe doos met allerlei basisstukken die we zeker nog zullen uitbreiden.

ROND DE WERELD

duploLEGO DUPLO komt dit jaar met een nieuwe speelgoedset, bestaande uit vijf nieuwe producten en hiervan hebben wij er nu eentje in huis. Namelijk de set “Jonge dieren” t.w.v. €9,99.

duplo-0298 duplo-0304 duplo-0307 jonge dieren

Dit zegt LEGO over deze nieuwe producten:

LEGO® DUPLO® lanceert dit jaar een compleet nieuwe speelgoedset, bestaande uit maar liefst vijf nieuwe producten in diverse prijscategorieën. Deze nieuwste toevoeging aan de LEGO DUPLO familie staat volledig in het thema van ‘Rond De Wereld’: vertrek op wereldreis en ga samen met je peuter op ontdekking. Door de verschillende DUPLO producten te combineren breng je natuur en cultuur van over de hele wereld samen. Met walvissen en Inuit uit Antarctica en schattige babydieren die je spot op safari in Afrika tover je de woonkamer om in je eigen wereldbol waar je de leukste avonturen kan beleven

duplo

Jonge dieren – €9,99duplo

Savanne – €19,99duplo

Poolgebied – €34,99duplo

Jungle – €54,99duplo

Rond de wereld – €109,99

Als je op zoek bent voor een cadeautje voor een kindje vanaf twee jaar, of dat nu jouw kind is of een ander, zit je met LEGO DUPLO zeker goed! Hier was Enora dolenthousiast met haar nieuw setje!

*Ik kreeg deze producten gratis maar dit heeft geen invloed op mijn mening.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lotte
  16 maart 2016 at 19:35

  Ik heb echt uren en uren met Duplo gespeeld 🙂

 • Reply
  Astrid
  16 maart 2016 at 20:25

  Leuk!! Wij hebben het poolgebied op t verlanglijstje, dus ik ben benieuwd

 • Reply
  Johanna
  17 maart 2016 at 08:13

  Duplo is super, en wij hebben net iets in huis gehaald waardoor het speelplezier oneindig wordt verlegd: de knikkerbaan Hubelino, die op duplo past. Ik kan je verzekeren dat elke volwassenen die hier in huis komt, ook mee wil spelen met onze dochter. ze kreeg dit voor haar derde verjaardag en kan zelf al korte knikkerbaantjes bouwen. dus een tip voor jou voor de toekomst 🙂

  • Reply
   Sarah
   17 maart 2016 at 08:46

   Dat klinkt inderdaad leuk! Bedankt voor de tip. ^^

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  18 maart 2016 at 09:02

  Ik ben altijd fan geweest van Duplo. Het is leuk en creatief spul.

 • Reply
  MamaPlaneet
  19 oktober 2016 at 13:47

  Alleen peuters? Papa’s en mama’s ook hoor 🙂
  Samen spelen is zo echt geen straf. Super leuk. Hier wordt er dagelijks, met heel veel plezier, gespeeld met lego. Het geeft de kinderen zoveel mogelijkheden.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: