Beauty Lifestyle

LABELLO NEON – LIMITED EDITION

Labello, dat is iets dat ik altijd bij me heb. Ik kan eigenlijk geen moment zonder. Tenzij ik lippenstift draag, dan is het misschien wat vreemd om ook nog Labello op te doen. Al zou ik dat eigenlijk nog wel eens durven als ik een matte formule draag. Zelf koop ik ook enkel lippenbalsems van het merk Labello. Momenteel zit in mijn tas de “Watermelon” versie, al was dat misschien niet zo slim aangezien ik niet zo van watermeloen hou. ^^ Dit najaar komt Labello met 6 flashy neon kleuren! Wees er snel bij want ze zijn limited edition.

LABELLO NEON EDITION

Neon

De formule van de Neon Edition is gelijk aan de formule van de Labello Original, de meestverkochte lippenbalsem. Dus geen gekke kleurtjes en geuren, maar de vertrouwde formule bestaande uit panthenol en shea boter. De perfecte combinatie voor langdurig gehydrateerde lippen.

Neon Neon Neon

Labello stopt voor het najaar hun Labello Original in een erg kleurrijk jasje. Ik vind het geweldig dat ze gedurende het najaar met deze kleuren komen. De winter is al somber genoeg, deze Labello’s fleuren je dagen alweer wat op. Wat ook leuk is aan deze Neon verpakkingen, ze lichten op onder blacklight verlichting!

Kortom, met Labello NEON beken je deze winter KLEUR!

Neon Neon Neon

Deze Limited Edition van Labello is tijdelijk te koop aan €3,59 (per stuk). Welk kleurtje is jouw favoriet?

*Deze producten werden me toegestuurd maar dit heeft geen invloed op mijn mening.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    1 november 2016 at 17:52

    Ik had reclame ontvangen van deze kleurrijke labello’s en wou mij er 1 kopen. Helaas, in de kruidvat heb ik er geen gezien. Toffe kleurtjes.

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: