Kids Spelen

L.O.L. SURPRISE O.M.G. FASHION DOLL

Je zag ze vast al voorbij komen, de nieuwste poppen van L.O.L. Surprise. Een tikkeltje anders qua formaat, maar net zo’n geweldig unbox ervaring. Doordat deze Big Sisters groter zijn, kunnen ze ook lekker meedoen met de Barbie familie hier in huis.

L.O.L. SUPRISE

Dat Enora gek is van L.O.L. Surprise, dat kunnen we hier in huis niet weg stoppen. Intussen heeft ze al allerlei spulletjes van L.O.L. Surprise in huis en staat er nog heel wat op haar verlanglijst.

UNBOXING

De doos is in de vorm van een pashokje waar je je pop in kan omkleden en waar ze zichzelf kan bewonderen in de spiegel. De items die je moet uitpakken zitten in het hoekje ernaast. Voor een geweldige unbox ervaring ben je bij L.O.L. altijd aan het goede adres. Alle accessoires zitten verpakt in een aparte verpakking zodat het echt gokken is wat je nu zal openen.

Belangrijk! L.O.L. Surprise voerde ook wat verbeteringen in en zo zijn de verpakkingen niet meer in plastic maar in recycleerbaar materiaal! In het geval van deze pop vind ik de doos ook geweldig. Het kan makkelijk open en dicht waardoor je het kan blijven gebruiken om je spulletjes netjes op te bergen. Dat vind ik hier wel een groot pluspunt want die kleine onderdeeltjes zouden anders snel verloren zijn.

Wat sommigen soms een nadeel vinden bij L.O.L. is dat je niet weet welk popje je dit keer zal krijgen. In het geval van de Big Sisters hebben de fabrikanten dat opgelost, je kan door de afbeelding op de doos al zien wie je zal hebben. Aangezien de pop wel wat meer kost dan de kleinere zusjes, vind ik dat niet slecht.

LADY DIVA

Wij kregen de pop met naam Lady Diva. En het is ook een echte diva. Prachtig haar, geweldige outfit en opvallende prints en kleuren. Om over haar juwelen en gelakte nagels nog niet te spreken. Wat ik ook tof vind aan deze pop is dat ze echt afgewerkt is tot in de puntjes. Lange nagels in een hot pink kleurtje, dat zag ik nog bij geen enkele andere poppenfabrikant gebeuren. Mijn dochter is in elk geval helemaal fan van haar Diva.

THE KID

De dochter is in elk geval super blij met haar nieuwe fashionista en uiteraard wil ze ze allemaal in huis. Iets voor Sinterklaas in december of haar verjaardag. ^^

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: