Mama

Klaar voor de zomer met Flossy

twinning

Persoonlijk vind ik het geweldig om matching shoes te hebben met Enora en met Flossy kan dat! Heerlijke canvasschoentjes voor de zomer met leuke prints die ook nog eens echt naar aardbeitjes ruiken. Jawel, met Flossy gaan er een aantal mensen waarschijnlijk vreemd naar je kijken omdat je aan je schoenen snuffelt. ^^ Ik leerde het merk vorige winter kennen en heb nu eindelijk mijn eigen paar. De schoentjes zijn geschikt voor smalle voetjes (zoals die van Enora en mezelf), maar ook voor bredere voeten geen probleem want de stof is flexibel en past zich aan aan de vorm van je voet. Ik koos voor de denim leopard design met voor mij de fluo roze trim en voor Enora de zacht roze trim. Enora zelf is ook heel blij met haar nieuwe schoentjes. Niet moeilijk, want ze wordt net zoals mama een schoenen liefhebber. ^^

Flossy

Over Flossy

Spanish footwear brand Flossy is the ultimate in simplicity, comfort and vibrancy with a rich, 30-year strong heritage, which originates from the Rioja region of Spain where to this day, each pair is still lovingly handmade.

Originally worn by bohemians, street artists and sailing enthusiasts of Barcelona and the Balearics, Flossy is truly the original plimsoll. Popularity grew rapidly and fame was found in Ibiza as a staple within the clubbing scene. Following the party-set back to the UK as a must-have summer fashion essential, Flossy is now a well established brand, available in 45 countries worldwide.

Love Life…Live a Flossy life!

Flossy

Je zou het niet geloven als je ze zo ziet, maar ze zitten echt super comfortabel. Toen ik ze een dag aan had op het werk hield een collega me ook tegen om me te complimenteren en om te zeggen dat ze er ook heeft gekocht en verbaasd was over hoe goed ze zitten. Echt een aanrader en voor een super prijsje!

Het model dat ik heb in volwassen maat kost €40 en het model van Enora kost €30. Zeker haalbaar volgens mij! En volgens hun online store heb je ook haast meteen gratis verzending!

Wie van jullie heeft ook al Flossy schoenen? Zijn jullie ook zo enthousiast? Snuffelen jullie stiekem ook altijd aan de zool? #guilty

 

*Ik kreeg deze schoenen maar dit heeft geen invloed op mijn mening.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Joni
  16 juni 2016 at 14:28

  OOOOH MYYY GOOOD.
  Ik wil dat ook, voor mezelf en voor miss M! Ik kende het merk niet, en ben nu helemaal verliefd <3 🙂

  • Reply
   Sarah
   16 juni 2016 at 14:30

   Zeker doen, ze zijn zo leuk en comfortabel! ^^

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: