Kids

Kidsfashion | Mommy & Me collectie van Anna et Maman

Anna et Maman is een super toffe mamawebshop met leuke lifestylespulletjes en sinds kort ook een knappe sweater collectie genaamd Mommy & me. Naast deze sweater collectie verkopen ze interieurspulletjes voor de kinderkamer (of zelfs voor in een andere ruimte van je huis), geschenkjes voor meter/peter/…, juweeltjes en nog veel meer. Neem zeker eens een kijkje op hun website en ontdek zelf al dat moois!

De sweater collectie bestaat dus uit matching truien voor mama en mini, kwestie dat we de “twinning” trend goed kunnen verderzetten. ^^ Er zijn truien met fluo ellebooglappen, met glitteraccentjes of gewoon toon op toon. Met moederdag in aantocht vind ik dit eigenlijk een geweldig cadeau. Hopelijk leest vriendlief deze post, ik wil dan wel de glitter versie. De tekst Miss Glitter en Mrs. Glitter vind ik helemaal geweldig. Ja, die versie is echt wel mijn favoriet!

De prijs voor een Mommy sweater is €69 en gaat tot maat XL, de prijs voor een trui van 3 tot 13 jaar is €63. Misschien niet de goedkoopste truien maar je hebt dan echt wel leuke items in huis! Ik ben in elk geval al fan. Er komen binnenkort ook extra maatjes bij zodat je al een sweater kan kopen voor kindjes vanaf 9 maanden!

De sweaters kan je volledig zelf samenstellen op de website, je kiest de nodige maat, de kleur van de trui, welke tekst je op de trui wilt en in welke kleur je die tekst en accenten wilt hebben. Gemakkelijker kan niet! Wat Anna et Maman misschien ook nog kan overwegen is de optie invoeren voor een peter pan kraagje in datzelfde accentkleur of wit, ik denk dat dat er perfect bij zou passen. Ik ben nu eenmaal geen hemdjes madam, maar ik vind het er wel leuk uit zien.

Wat vinden jullie van deze collectie? Zouden ze jou hier blij mee kunnen maken voor moederdag of een andere gelegenheid?

Sarah Hanssens

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Yasemin
  4 mei 2016 at 08:34

  Prachtige collectie! Ik ga zeker even ene kijkje nemen!

 • Reply
  Aurélie - lovelifelovefashion
  2 juni 2016 at 09:18

  Haa zalig!! Ik ben dan wel geen mama, zelf ik ben fan 😀

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: