Fashion Kids

KIDS | ZEEMAN SHOPLOG FEBRUARI

Regelmatig passeer ik eens bij de Zeeman. Het is om de hoek, naast de Action (gevaarlijke combi) dus ik kan gemakkelijk eens binnen springen om de nieuwigheden daar te spotten. Ik kom er dus ook zelden buiten zonder iets te hebben gekocht. Toegegeven, de ene maand is de andere niet. De ene keer vind ik niet zo heel veel, de andere keer zou ik wel heel de winkel leeg kopen. Dat was nu ook het geval in februari, vandaar dat ik even een shoplog post.

WILDE ITEMS

Het thema deze maand is duidelijk wildlife, een shirt met luiaards, met luipaarden en een parka met leuke luipaard print. Toffe stuks die er voor mij wel uitsprongen in de rekken van Zeeman.
En eigenlijk, zo lang er beestjes op staan zij wij al snel tevreden. ^^

Ik zou zeggen, kijk en oordeel zelf wat je van de stuks vindt.

Zoals je ziet zijn we ineens ook voorzien voor de zomer, een leuk badpak en bikini + leuke haarbandjes.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: