Kids Lifestyle

KIDS | TANDVERZORGING MET ORAL-B

Je tandjes goed verzorgen, dat is iets wat je als kind meteen goed moet aanleren. Al moet ik toegeven, het is niet altijd even gemakkelijk om ze te overtuigen om hun tanden te poetsen. Hier gaat dat meestal goed, maar mag het ook niet te lang duren … Enora gaat sinds haar 2 jaar ook al naar de tandarts. Daar wordt er gecontroleerd hoe het met haar tandjes gaat en of er al enige gaatjes zijn. Helaas was er van dat laatste bij ons vorig bezoek al sprake.

TANDARTSBEZOEK

Enora gaat sinds haar twee jaar met ons mee op controle, daar kijkt de tandarts hoe het is met haar gebit. Helaas had ze de laatste keer een gaatje. Niet ons schuld, niet door te weinig te poetsen, maar jammer genoeg heeft ze defect glazuur en zal ze mogelijk nog regelmatig gaatjes hebben in haar melkgebit. Gelukkig zegt dit niets over haar vast gebit, mogelijk scheelt er daar niks aan. Blijkbaar hebben veel kindjes te kampen met defect glazuur aan hun melkgebit.

POETSEN MET ORAL-B

Oral-B heeft een erg leuke lijn voor kids. Helemaal in lijn met hun Disney helden. Voor Enora is dit uiteraard Frozen en de overige Disney prinsessen. Helemaal leuk dat ze nu ook een elektrische tandenborstel en tandpasta helemaal in thema heeft. Super fier is ze nu als het tijd is om haar tandjes te poetsen. Al moet ik wel toegeven, ze vindt dat de tandenborstel wel veel lawaai maakt, hihi. Twee maal per dag twee minuten lang poetsen (2×2 routine) is heel belangrijk om een goed verzorgd gebit te hebben, zowel voor de kids als voor jezelf.

LEUKE APPLICATIE

De Oral-B tandenborstel beschikt ook over een leuke applicatie die je kan downloaden en afspelen op je smartphone/tablet. Deze applicatie is gratis en helpt ouders om kinderen te motiveren om echt wel twee minuten lang te poetsen. Met de applicatie kunnen kinderen tijdens het poetsen verschillende helden ontdekken. Deze worden namelijk zichtbaar nadat er twee minuten gepoetst is.

ADVIESPRIJZEN

Vitality Kids elektrische tandenborstel – €34,99

Mickey Mouse Kids elektrische tandenborstel – €50,99

Pro-Expert Stages tandpasta – €2,20

De producten zijn onder andere te koop bij Kruidvat, apotheek, …

Poetsen jullie met elektrische tandenborstels? Gaat dat goed bij jullie?

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nicole Orriëns
  12 januari 2018 at 11:25

  Dit lijkt me echt ideaal. Op deze manier wordt tandenpoetsen veel makkelijker en het ziet er nog leuk uit ook.

 • Reply
  Kool Family
  14 januari 2018 at 17:46

  Ik poets zelf niet elektrisch en dus ook de kindjes niet, maar is blijkbaar wel eens het overwegen waard!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: