Kids

KIDS | PAARDRIJDEN ALS KLEUTER

Het is al jaren dat ik in mijn hoofd heb dat Enora ooit zou gaan paardrijden. Het was natuurlijk even afwachten of ze daar interesse voor zou ontwikkelen. Niet dat ik zelf ooit aan paardrijden heb gedaan. Het is wel iets dat ik altijd heb willen doen, maar door omstandigheden niet kon. Enora is natuurlijk zo een grote dierenvriend dat ze met plezier met paardrijden is gestart.

Via via kwam ik terecht bij een manege die enkel aan privélessen doet. Ideaal voor een kleuter, zodat ze les krijgt op maat en op haar niveau. Het is niet te ver en nog vrij makkelijk te combineren met haar turnen. Momenteel doet ze dus beide hobby’s. We zien later wel of ze kiest om beide te blijven doen of toch voor één van de twee zal kiezen. Of misschien wilt ze op een gegeven moment wel helemaal iets anders doen.

BEWEGING

Ik vind het in elk geval belangrijk dat kindjes een hobby hebben, het contact met andere kindjes buiten school, discipline in hun sport en gewoon voor de beweging. Vaak zijn er bij die hobby’s ook leuke kampjes verbonden en dat is natuurlijk handig voor tijdens de vakantieperiodes. Zo zal ze deze zomer ook een weekje ponykamp hebben met overnachting. Dat wordt wel heel spannend want dat is de eerste keer! Ze vraagt wel al maanden naar een slaapfeestje dus hopelijk telt dat ook. ^^

Doet jouw kindje aan een bepaalde sport of andere hobby?

Ging jouw kleuter al op een kamp met overnachting?

Laat het weten in de comments!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: