Events Kids

KIDS | LOLLY’S WEETJESSCHAP EVENT

Een uitnodiging van Studio 100 in de mailbox! WOOHOOO!! Toen het dan ook nog eens bleek te zijn voor een nieuwe reeks van Lolly Lolbroek waren we allemaal enthousiast. Enora kijkt graag naar de moderne Pipi Langkous. Lolly beleeft altijd een tal van avonturen met haar vrienden Kara en Marx en de uitvindingen van haar vader Lex. In de nieuwe reeks is haar vader Lex heel wat meer in beeld, hij is namelijk thuis en samen met Lolly doet hij allerlei wetenschappelijke experimenten die ook bij ons thuis kunnen worden uitgevoerd.

LOLLY LOLBROEK

Lolly Lolbroek is een 12 jarige meid die vaak alleen thuis is doordat haar vader, een uitvinder, vaak van huis is. Samen met haar twee vrienden, Kara en Marx beleeft ze allerlei avonturen met de uitvindingen van haar vader. Vaak loopt er al eens wat mis en dan moeten ze op zoek naar een manier om het op te lossen. Tot nu toe kwam in het in elk geval altijd goed. ^^

TECHNOPOLIS

Voor het event mochten we naar het Technopolis in Mechelen. We waren er nog nooit geweest dus ook daar waren we erg benieuwd naar. Ik hoorde al heel wat leuke verhalen, maar of het ook leuk zou zijn voor Enora, dat viel af te wachten. Het is eventjes rijden, maar aangezien we om 9u30 verwacht werden viel het verkeer reuze goed mee. We waren er eigenlijk zelfs te vroeg. Oeps.


Ik denk dat iets grotere kindjes er wat meer aan hebben, maar er is wel een complete zaal voor kindjes van 4 tot 8 jaar. Daar is er onder andere een dorpje waar je kindje naar de bank kan gaan, naar de supermarkt en ook een pizzeria, dit allemaal op kinderformaat. Ook de ambulance was een topper!

AVANT PREMIÈRE

We kregen de eerste twee afleveringen van Lolly’s Weetjesschap in avant première te zien. Enora heeft eigenlijk nog nooit zo aandachtig naar een reeks gekeken. Het kind was natuurlijk ook nog zwaar onder de indruk dat Lolly Lolbroek er in levende lijve aanwezig was. Nadien kon ze ook nog even op de foto met Lolly Lolbroek.

LOLLY’S WEETJESSCHAP

Lolly’s weetjesschap is te zien sinds vandaag, 7 oktober op Studio 100 TV. In Lolly’s weetjesschap gaat Lolly met haar papa Lex een tal van avonturen beleven. Ze gaan allerlei experimentjes uitvoeren, experimentjes die je thuis ook kan herhalen met de kinderen. Ook leer je heel wat over algemene zaken, zo weten we nu na de twee eerste afleveringen wat meer over hoe we slapen, waarom we snurken en hoe bloemen in elkaar zitten en ook hoe ze drinken. Heel erg fijn dat er nu ook wat meer te leren valt samen met Lolly.

STUDIO 100 TV

Je kan Lolly’s Weetjesschap elke zaterdag bekijken om 7u55! Elke woensdag om 17u is er ook een herhaling van de aflevering van zaterdag.

little family of 3

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kool Family
  7 oktober 2017 at 21:18

  Waaw! Ik ben al helemaal jaloers….!
  Wij zagen vanmorgen de afleveringen op televisie en dacht nog dat we er graag zouden wij geweest zijn.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: