Kids

KIDS | LEUKE SKIP HOP ITEMS VOOR SCHOOL

Intussen is de school een maand bezig en ik kan met trots zeggen dat Enora erg goed gestart is in de eerste kleuterklas. Geen tranen en geen gemopper, tenzij omdat ze een jurkje aan wilt en geen broek. ^^ Maar enkel enthousiasme. In het begin was ze natuurlijk wat onwennig, terug wat aanpassen, opnieuw wennen aan de schoolroutine. Maar het ging allemaal erg vlot.

Ze vergat al eens twee koekendozen, maar tot nu toe zijn we niks kwijt behalve een aantal haarspeldjes. Maar hé, daarom koop ik ook goedkope uit de Action voor school. Om het schooljaar goed te starten kregen we afgelopen week van Hebeco een leuke Skip Hop Trolley en een bijhorende drinkbeker. Nog meer enthousiasme!

ABOUT SKIP HOP

Skip Hop bestaat sinds 2003 en is ontstaan doordat twee ouders, Michael & Ellen Diamant, vonden dat er te weinig keuze was in luiertassen. Intussen is hun merk groot geworden en wordt het wereldwijd verkocht. Skip Hop is beschikbaar in zo’n 30 verschillende landen, van de U.S. waar het is ontworpen tot Europa, China, …

Hun assortiment omvat intussen heel wat meer dan luiertassen en zo verkopen ze ook allerlei boekentassen, babyservies, lunchboxes, enz. met erg leuke figuren. Maar daar stopt het niet bij Skip Hop heeft ook erg leuk speelgoed en andere leuke accessoires.

SKIP HOP ZOO LUGGAGE

De trolley van Skip Hop is behoorlijk groot. Zeker voor een kleuter van 3,5 jaar. In ons geval vind ik hem daardoor eerder geschikt voor als ze uit logeren gaat of als we een uitstapje doen en een lunchpakketje en dergelijke meenemen. Ook is ze behoorlijk bruut dus ik kan me al voorstellen dat ze op de speelplaats al de andere kindjes omver zou kegelen. Maar hij is wel super leuk, de wieltjes rijden goed, ze blijven niet haperen en dochterlief is super fier met haar leuke trolley.


Voor school krijgt ze dus nog een kleinere variant mee. Wie weet is hij volgend jaar wel beter passend voor school en kan ze hem dan wel meenemen. Momenteel neemt ze enkel een lunchbox en twee snackdoosjes mee naar school dus een erg grote boekentas is echt niet nodig, maar op een uitstap zit hij snel vol. Vandaar dat ik hem net daarom geschikt vind. Een extra trui of andere reserve kleren, een lunchpakket en nog wat drinken voor ons allen, dat pas makkelijk in deze trolley van Skip Hop.


Wij kregen de versie met lieveheersbeestje en het past wel bij Enora, een vrolijke tas en Enora spreekt lieveheersbeestje ontzettend schattig uit. Volgens haar is het een “ielebeesje”. Te cute gewoon. ^^ De tas heeft twee vakken, een groot en een kleiner vooraan en het vakje aan de zijkant voor een drinkfles. In het kleinere vak vooraan zijn ook nog een kleine afscheiding waar je wat kleinere spulletjes in kan stoppen, pleisters en/of haar elastiekjes bijvoorbeeld. Aangezien Enora ook aan haar juffen vlechtjes vraagt moet ik op alles voorzien zijn. 😉


Je voelt dat de materialen die gebruikt zijn voor de tas van goede kwaliteit zijn. De ritsen gaan vlot open, alle extra details zoals de bloemen aan de ritsen en de voelsprieten van het lieveheersbeestje hangen goed vast. Dat moet ook wel aangezien het in handen komt van onze kinderen.

SKIP HOP ZOO STRAW BOTTLE

De drinkbeker wordt hier sinds we hem hebben dagelijks gebruikt. Niet op school want daar vragen ze om niet zelf drinken mee te geven. Ze krijgen onbeperkt water in de klas dus zelf ook water meegeven is wat overbodig. Maar ze gebruikt hem op verplaatsing, overdag in huis en ook in de slaapkamer. Soms wordt ze wakker omdat ze dorst heeft en dan drinkt ze graag even wat water. Deze beker krijgt ze gemakkelijk zelf open en dat is wel ideaal. ‘S nachts gewekt worden door “MAAAMAAAA, ik heb dooooorst.” is niet altijd even fijn, haha. ^^


Hij lekt niet en past ook perfect in het vakje aan de zijkant van de trolley. Zo hoef je geen hele zoektocht in de tas uit te voeren voor wat water en Enora kan zelf ook gemakkelijk aan haar water op die manier. De fles zelf is transparant met foto van het lieveheersbeestje en heeft een rode dop met rietje.


Een hele leuke set om samen of apart te gebruiken. De snackdoosjes en boterhamdozen van Skip Hop zijn ook heel erg fijn en ik vind het ook altijd leuk om van alles hetzelfde te hebben. Zo is alles in harmonie, haha.

HEBECO

Wij ontvingen deze twee items van Hebeco. Zij zijn groothandelaar en verdelen het merk Skip Hop en anderen aan winkels waar wij als particulier de producten kunnen aankopen. Op hun website kan je hun verdelers terugvinden.

PRIJZEN

SKIP HOP ZOO LUGGAGE – +/- €50 (de ene (online) winkel is wat goedkoper dan de andere)

SKIP HOP STRAW BOTTLE +/- €7,50 (de ene (online) winkel is wat goedkoper dan de andere)

Hebben jullie schoolitems (of andere) van Skip Hop? Hoe bevallen ze? Laat het weten in de reacties! Altijd benieuwd om andere meningen te lezen. 

little family of 3

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  30 september 2017 at 17:45

  Wij hebben de trolley, rugzakken, handdoeken, drinkbekers en bordjes ervan.

  • Reply
   Sarah
   30 september 2017 at 17:46

   Oh een hele verzameling! Toffe spulletjes ook hé ❤️

 • Reply
  Linde
  2 oktober 2017 at 09:31

  Die drinkbeker (de versie van het aapje) staat ook elke nacht naast Felix :-).

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: