Kids Spelen

KIDS | L.O.L. SURPRISE – PEARL SURPRISE (LIMITED EDITION)

Jullie hebben het vast al door dat ik een echt meisje in huis heb en dat zij dus ook met alles van poppen en zo’n dingen speelt. Ook de L.O.L. Suprise poppen zijn voor haar intussen geen geheim meer. En niet zo heel stiekem vind ik dat ook allemaal erg tof. ^^

L.O.L. SURPRISE – PEARL SURPRISE

De Pearl Surprise komt in een grote turquoise halve bal. Die kan nadien nog als “tas” gebruikt worden en is dus zeker niet verloren. Als je de bal voor de eerste maal opent zie je als eerste een grote bruis”schelp” en 6 kleine balletjes, met elk hun eigen verrassing.  Het ziet er in elk geval heel wauw uit en wij konden niet wachten om alles te ontdekken.

Ik vulde de halve bal met (warm) water en stak daar de bruisbal in. In de bruisbal komt uiteindelijk een plastic schelp te voorschijn, hierin zitten twee popjes (een exclusieve Tot en een Lil Sister) en een drinkbeker. In de kleine balletjes vind je dan weer de accessoires, twee topjes, twee rokjes en twee paar schoenen.

Doordat het met zo’n schelp komt kan je de spulletjes makkelijk opbergen en meenemen op verplaatsing, zo heeft jouw kind altijd iets bij de hand om zich bezig te houden.

EEN AANTAL TIPS

 • Gebruik warm water voor het oplossen van de bruisbal, dat gaat iets sneller dan koud water;
 • Ga er niet mee in bad, het zou wel eens kunnen dat je roze wordt (dat was in elk geval met mijn hand zo ^^)

Je vindt de L.O.L. Surprise – Pearl Surprise voor €34,99 in de speelgoedwinkel of online bij Bol.com.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Nicole Orriëns
  10 april 2018 at 09:52

  Ik vind het een schattig speeltje! Ik kan me voorstellen dat veel kinderen daar heel blij van worden.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: