Kids Spelen

KIDS | L.O.L. SURPRISE #HAIRGOALS

De dochter zit in een enorme popjes fase. Al begin ik stilaan te denken dat het geen fase is en ze daar gewoon het liefst van al mee speelt. Enchantimals, Barbie, Hatchimals, … Alles is momenteel gewoon leuk, of cool zoals zij het zegt. Zo zei ze dat ook over deze nieuwe L.O.L. Surprise #Hairgoals. Super mega cool zelfs!

Surprise!

Zoals altijd bij L.O.L. Surprise, weet je niet op voorhand welk popje je zal krijgen. Dat maakt het natuurlijk spannend, zeker als je meer dan één setje koopt. Maar er zijn genoeg mensen die willen ruilen en er zijn soms zelfs events zoals bij Dreamland om je L.O.L. Suprise poppen te ruilen.

15 verrassingen

Het unboxen is iets wat de dochter echt heel spannend vind. Niet weten wat er in elk afzonderlijk zakje zit, de ooohs en aaahs zijn er dan ook volop bij. In deze set vind je telkens 15 verrassingen, het popje, de outfit, de schoenen, … Eens uitgepakt hou je altijd een leuk draagtasje bij in de vorm van een bus haarlak waar je je popje en accessoires in kan vervoeren. Ideaal om mee te nemen als je op bezoek gaat.

Unboxing

Kijk zelf maar naar de foto’s en beoordeel zelf 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: