Fashion Kids

KIDS | KLEDIJ-INSPIRATIE ENORA

kledinginspiratie

Binnen enkele weken/maanden mogen we terug warmere temperaturen verwachten. Daarom ben ik dus ook volop aan het nadenken over welke stuks ik in Enora haar kast wil hebben. Er is nog wel wat kledij van vorig jaar die ze nog gaat kunnen dragen. Maar gezien haar groeispurt en plots lange benen, verwacht ik dat er ook een deel te klein zal geworden zijn.

Als het aan Enora zou liggen zou ze een twintigtal tule rokjes liggen hebben in het roze en paars en alleen shirtjes en truien met glitter. But hey, can you blame her? Als er nog een eenhoorn of prinses op staat is ze al helemaal fan. Mijn favoriete winkels om te shoppen zijn JBC, H&M en ook wel Zeeman en Wibra. Let’s face it, ze groeien zo ontzettend snel dat het niet allemaal duur hoeft te zijn. Ze hebben allemaal wel leuke items voor kids. De duurdere items koop ik dan liever tweedehands, mij maakt het niet uit dat het van een vorig seizoen is.

SUMMER READY

Aangezien ze het liefste jurkjes draagt zal ik daar ook het meeste van aankopen. Broeken wilt ze het liefste niet dragen, ik heb ze gelukkig kunnen overtuigen dat ze dat om te turnen wel moet dragen. Shortjes lukt ook, met heel wat inspanning van mijn kant. Rokjes zijn dan alweer minder een probleem al gaat haar voorkeur echt uit naar jurkjes. Pech voor mama want rokjes maken is net iets meer mijn specialiteit dan jurkjes als het gaat om zelf kledij naaien …

Ik zie de zomer met zwierige maxi rokken, jeans shorts met een boho shirtje op en leuke slippers, misschien ook nog een zwierige maxi-jurk? Ik ben heel erg benieuwd of ik Enora daarin mee krijg.

Zijn jullie ook al aan het denken over de kledij voor deze zomer?

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kool Family
    10 maart 2018 at 13:06

    Ja! Ik kan niet wachten tot de zomer er is!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: