Kids Spelen

KIDS | HET GROTE KAATJE KIJK- EN ZOEKBOEK – DIEREN

Kaatje is bij de meeste kinderen wel gekend, het is namelijk toch een belangrijk figuur bij Ketnet. Voor de zomer kwam Lannoo met twee nieuwe kijk- en zoekboeken. Eentje met als thema zomer en een andere met thema dieren. Wij kozen voor het laatste aangezien wij hier thuis dierenliefhebbers zijn en dus meer hadden met dat thema.

Zoekboeken, ik vind dat iets tofs en gelukkig denkt Enora er net hetzelfde over. Aangezien Enora nog niet kan lezen is het iets dat we samen doen, ik noem de dieren op zodat zij ze kan gaan zoeken. Iets met quality time enzo. ^^

Ga met Kaatje, Viktor en Kamiel op zoek naar de dieren: – op de boerderij – in de zoo – in het bos – onder water – in de lucht Een boek vol kleurrijke kijk- en zoekplaten: – Leer nieuwe woordjes – Tel tot tien – En vind je Frits en Frats overal?

HET GROTE KAATJE KIJK-EN ZOEKBOEK


Het boek heeft een harde kaft, altijd een pluspunt, en met zijn 144 pagina’s valt er heus wat te beleven! Het boek begint met een zoekopdracht en nadien een overzicht met alle dieren die op de zoekopdracht te zien waren. En zo gaat het telkens verder. 


De illustraties zijn typisch Kaatje = leuk! Het is een groot boek, maar niet dik waardoor je het makkelijk in je koffer kan meenemen op reis zonder veel plaats te verliezen.


Volgens mij is dit een erg leuke manier om alle dieren te leren kennen en te tellen, je namelijk moet telkens een x aantal dieren zoeken. Wij zijn er in elk geval erg blij mee.

Illustrator: Pascal Vermeersch
Uitgeverij: Lannoo
Pagina’s: 144
Leeftijd: 3+
ISBN: 9789401442145
Prijs: €12,99


Je kan het boek kopen bij de betere boekhandel of onder andere online bij Bol.com.

vichy

*Dit boek werd me opgestuurd ter review maar dit weerhoudt me niet om eerlijk te zijn.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  7 juli 2017 at 10:47

  Zoekboeken zijn leuk! Ook voor de ouders. Dit lijkt me dus een leuk boek!

  • Reply
   Sarah
   7 juli 2017 at 11:14

   Hij is echt leuk en niet duur!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: