Fashion Kids

KIDS FASHION | VINGINO DENIM OUTFITS

Bij de zomerse temperaturen van afgelopen dagen, horen zomerse outfits van Vingino. Voor Enora koos ik twee jurkjes en ik kon haar ook overtuigen om een jumpsuitje (shortversie) te nemen. Het kanten detail eraan maakte het girly en dus was het goed. ^^ 

VINGINO

Iedereen kent zonder twijfel Vingino. Een Nederlands merk voor jongens en meisjes van baby tot tiener met leuke (denim) outfits en accessoires. Vingino werd opgericht in 2001 en gaat dus al even mee.

Vingino lijkt mij iets ruimer te vallen. Waar Enora normaal een 116 draagt in andere merken, draagt ze bij Vingino een 110 en dat zit perfect.

Jurk Perla

Het eerste item waar Enora dolenthousiast over werd was deze maxi dress. Ikzelf draag dit af en toe ook en ze wou al even zo’n jurk zoals mama. De keuze was dan ook snel gevallen om deze te nemen.

Salopette Pip

Dit is de jumpsuit waarvan ik Enora heb kunnen overtuigen om deze te nemen.Met dat kanten detail op de borst en schouders vind ik het een heel mooi stuk. Ze draagt het liefst jurken, een short of een broek is altijd met een hele hoop gemopper. Jumpsuits meestal ook, maar deze heeft duidelijk ook een plekje in haar hart veroverd want met deze doet ze echt niet moeilijk. Happy me!

Jurk Princien

Deze jurk is mijn favoriet. Is het door de bohemian vibes die ik krijg van dit jurkje, ik weet het niet. Maar dit jurkje past bij veel gelegenheden en het staat Enora ook gewoon erg leuk! ^^

De items zijn allemaal te koop bij Vingino en momenteel geven zij ook hele mooie kortingen!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: