Fashion Kids

KIDS FASHION | QUAPI KIDSWEAR

Waar heb ik heel die tijd gezeten dat ik dit merkje tot op heden niet kende? Toen ik het ontdekte dacht ik meteen, dit is Enora. Vrolijke prints, kleuren en veel verschillende jurkjes en rokjes in het assortiment. Ideaal voor mijn prinses die enkel rokken en jurkjes wilt dragen.QUAPI KIDSWEAR

Quapi Kidswear is ontstaan in Nederland en bestaat sinds 2011. Ze hebben verschillende verkooppunten verspreid over Nederland en België. En de kledij is uiteraard ook online verkrijgbaar.

“Vrolijke en kleurrijke kinderkleding van comfortabele materialen te ontwerpen. Kleding waarin kinderen zich goed voelen, zich lekker kunnen bewegen en er dan ook nog eens hip uitzien!”

SUMMERTIME

Voor Enora koos ik een leuk zomers setje, met een beetje glitter. Dit keer geen roze, maar mint. Past mooi bij een gebruind velletje, wat ze deze zomer zeker en vast zal hebben. We genieten nogal van het zonnetje in onze tuin. Sinds afgelopen weekend hebben we nu ook een lounge dus we gaan nu nog vaker buiten zitten. ^^

Ik koos voor de Kacia dress met heel leuk glitter detail op de rug, de bijpassende Kira haarband en zomerse flipflops met ook een glitter detail. De gebruikte materialen zijn zacht, comfortabel en voelen stevig aan. Het jurkje kan zeker een bezoekje in een speeltuin aan.

De haarband is ook een erg leuk detail. Enora draagt eigenlijk weinig tot geen haarbanden, maar deze vond ik te leuk. En ze laat hem eigenlijk heel goed zitten. Ze is helemaal tevreden met haar nieuwe outfit! De fitflops is nog even oefenen voor haar, het is haar eerste paar, maar ze vindt ze geweldig. Nu is ze een echte grote meid, zegt ze.

Ken jij Quapi of leefde je net als mij onder een steen? Laat het weten in de comments. <3

Meer info over Quapi Kidswear vind je hier.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: