Fashion Kids

KIDS FASHION | MINNIE MOUSE COLLECTIE ZEEMAN

Het is alsof Zeeman wist dat we deze week naar Disneyland Parijs vertrekken. Hun rekken zijn gevuld met leuke hebbedingetjes, shirts en jurkjes van Mickey/Minnie Mouse. Het was dus hoog nodig om eens langs te gaan en een paar leuke dingetjes te scoren voor onze trip!Ik zou elke dag naar Disney films kunnen kijken en dan vooral naar mijn favorieten zoals Pocahontas. Dat ik nu na 20+ jaar nog eens kan gaan en dan ook nog eens die ervaring kan delen met Enora maakt dat ik elk moment wel een vreugdedansje kan doen. Sinds het moment dat de trip vast stond, ben ik ook meteen op zoek gegaan naar de juiste outfits. Maar het is alsof Zeeman me gehoord heeft want we ontbraken nog een paar leuke hebbedingetjes.

Ze hebben ook leuke shirts, ik ben vooral fan van de shirt met voor de mama opschrift Minnie en voor kindje Minnie Me. Helaas is die laatste er enkel tot maat 86 (of 92?) en dus voor Enora veeeeel te klein. Ze hebben natuurlijk nog leuke shirts en ook jurkjes. Maar ik ging puur voor de accessoires. ^^

DISNEYLAND HERE WE COME!

 • Zonnebril
 • Minnie Mouse oortjes diadeem
 • Sneakerkousjes
 • Heuptasje
 • Haaraccessoires

We zijn nu helemaal klaar om richting Disneyland Parijs te vertrekken! Klaar om de magie te gaan ontdekken en vooral te genieten van de sfeer.

Scoorde jij items uit de Disney collectie?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kool Family
  16 mei 2018 at 08:46

  Heel schattig! En erg goedkoop blijkbaar…

 • Reply
  Nicole Orriëns
  18 mei 2018 at 10:23

  Wat een leuke spullen! En top dat dit gewoon bij de Zeeman te koop is, want dan is het ook niet duur!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: