Fashion Kids

KIDS FASHION | EEN MINI-FASHIONISTA IN BIKINI

I’m a sucker for swimwear, niet bij mezelf maar voor Enora. Elke keer kom ik wel een leuk(er) exemplaar tegen dan hetgeen ik al had en in de online shop van UV-Fashions was het heeeeeeel moeilijk kiezen! Zoveel favorietjes, maar uiteindelijk maar één lichaampje die ze kan aan trekken. Zeker omdat er al een stuk of 3 in de kast liggen, ahum.UV-FASHIONS

UV-Fashions is een paar jaar geleden opgericht met het doel om UV-kleding verkrijgbaar te krijgen in Nederland. Jan Willem van der Sterre verloor zijn vader aan huidkanker en besloot dat hij een verschil wilde maken voor zijn pasgeboren nichtje. Omdat UV-kleding nog niet verkrijgbaar was in Nederland besloot Jan Willem om UV-Fashions op te richten. Inmiddels is UV-Fashions Europa’s grootste importeur op het gebied van UV-kleding en UV-zwemkleding, en kun je in onze webwinkel terecht voor kledingstukken voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Ongeacht of je op zoek bent naar vrijetijdskleding, een zwempak of een zwemlegging; op UV-Fashions.nl vind je voor ieder wat wils. In tegenstelling met onze concurrenten vind je in onze webshop bovendien enkel kleding en accessoires van A-merken.

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS, MAKE LEMONADE

Mijn oog was in een persbericht gevallen op een printje met citroenen. In de shop dan even gezocht en taaadaaaa! Een leuke bikini met schattige strikjes op het slipje en frullekes op het topje. Perfect! Dan ook nog eens een super mooi overgooiertje om over haar bikini aan te trekken.

Helemaal gekleed voor een dagje aan het zwembad of strand. En ze is er dan ook ontzettend blij mee en voelt zich een echt dametje ermee. Ontzettend schattig om te zien. De bikini en tuniek van Snapper Rock voelen ook heel erg goed aan van kwaliteit en blijven ook mooi zitten. Ik koos voor Enora maat 116-122. Ze is 4 jaar oud, maar draagt van de meeste merken/winkels maat 116. Het zit perfect.

Ben je voor jouw mini-me nog op zoek naar een leuk setje? Neem dan zeker een kijkje bij UV-Fashions!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  10 mei 2018 at 11:06

  Wat leuk ?☀️?

 • Reply
  Nicole Orriëns
  11 mei 2018 at 09:58

  Ik vind die jurk echt heel mooi. Hij heeft een romatische uitstraling.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: