Fashion Kids

KIDS FASHION | CANVAS SNEAKERS VAN SHOESME

Wij zijn hele grote sneaker fans, zowel voor onszelf als voor de dochter. In de zomer mag een sneaker wel van luchtiger materiaal zijn, vandaar dat de canvas sneakers van Shoesme ideaal zijn. Een goede sneaker, met een leuk motiefje en mooi van prijs.

Ik mocht een paar sneakers kiezen uit de canvas sneaker collectie en gelukkig zat daar net mijn favoriet paar in. Het was nog even kiezen of ik voor de lichte versie of donkere versie zou gaan. Maar ik ben zo blij met mijn keuze. Enora was ook heel enthousiast bij het openen van de doos want ondanks dat het sneakers zijn, zijn ze ook erg girly. Scoren!

GLITTER DOET HET ALTIJD GOED BIJ MEISJES

Een witte sneaker voor een 4-jarige? Ja, ik durf dat aan. De schoenen hebben langs de zijkanten een mooie bloemenprint, langs de buitenzijde ook nog een ster die bestaat uit glitter (groot pluspunt volgens de dochter) en een zilveren tip. De uitstraling is voor mij ideaal voor de lente en zomer.  Ze zijn, ondanks de print, ook heel gemakkelijk te combineren door de zachte kleuren.

In tegenstelling tot veel andere soortgelijke canvasschoenen die we al hebben gehad, zijn deze stevig en zijn ze makkelijk aan te trekken. Op andere van Geox, Converse, … heb ik al zwaar gevloekt, maar deze zijn haalbaar tijdens de morning rush. ^^ Er is ook een rits aan de binnenzijde dus je hoeft niet telkens te sukkelen met de veters.

Je kan de schoenen vinden op de webshop van Shoesme aan €59,95. Zij geven nu ook €10 kassakorting vanwege de uitverkoop.

Wat vind jij van deze sneakers?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nicole Orriëns
    29 juni 2018 at 09:39

    Ik vind ze heel erg mooi! Helemaal omdat er bloemetjes op staan. Daar houd ik erg van.

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: