Kids Spelen

KIDS | DE UITVERKOREN SINTERKLAAS CADEAUS

Sinterklaas

Sinterklaas is intussen al even in het land en binnenkort komt hij bij al onze kinderen langs om cadeaus te brengen. Als het aan dochterlief lag, dan lag alles wat vermeld stond in het speelgoedboekje bij ons thuis … Maar dat gaan we dus niet doen. Benieuwd wat de Sint bij ons thuis allemaal zal brengen? 

Ik ben er nog niet helemaal over uit wanneer we de deur openlaten voor de Sint, we hebben namelijk geen schouw. Verwelkomen we hem dit weekend of wachten we toch tot 6 december. Praktisch lijkt 6 december me niet. Enora gaat dan een hele hoop speelgoed zien staan en gaat hier dan mee moeten wachten tot ze terug thuis komt. Dat lijkt me een ideaal recept voor veel drama en tijdverlies waar ik in de week niet echt zin in heb. Dus ik vermoed dat hij toch al dit weekend zal mogen komen.

SUZY EN HAAR PUPPYVRIENDJE


Dit ligt hier intussen al een hele tijd en ik kan niet wachten om ze eindelijk uit de doos te mogen nemen. Ja, ik weet niet wie enthousiaster gaat zijn, haha. ^^ Suzy en haar puppy groeien samen, leren elkaar trucjes en samen met het kindje zingen ze, leren ze woorden, tellen, … Een ideaal cadeau voor mijn poppenmoeder.

TIPTOI WERELDATLAS


De TipToi Wereldatlas van Ravensburger is nog een cadeau die de Sint hier gaat brengen. Een educatief spel waarbij je met de pen verschillende zaken in het boekje kan aanstippen en hierbij dan hoort om welk land, item, … het gaat. Een leuke manier om te leren. Er bestaan ook nog andere leuke versies zoals de boerderij, getallenrobot, …

TOILET PRET


Een leuk spelletje voor ons allemaal. Toilet Pret van Hasbro. Gezelschapsspelletjes spelen met het hele gezin vind ik erg belangrijk en dit is een leuke aanwinst voor ons allemaal.

K3 CD LOVE CRUISE


De laatste cd K3 staat ook op de wenslijst. Eindelijk een nieuw exemplaar voor in de auto. Intussen zijn we de vorige al een beetje beu. ^^ We gaan 17 december ook naar de nieuwe film, Enora weet het nog niet, shhhht!

HOUTEN SCHOOLBORD LIDL


Lidl heeft heel wat houten speelgoed in hun assortiment en één van die zaken is een houten schoolbord. Dit stond al een tijdje op onze eigen wishlist omdat het ons wel een tof item lijkt dat ook lang gebruikt kan worden door Enora. Tekenen, schrijven, tellen, klok lezen, … Het kan allemaal. De ene zijde is een schoolbord, de andere kant een magneetbord. Er is ook een grote papierrol voorzien voor tekeningen die langer moeten meegaan. Bij het schoolbord krijg je krijtjes en magneetjes.

Wat brengt de Sint bij jullie?

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kool Family
  29 november 2017 at 21:44

  Wij weten nog niet wat de Sint brengt. De kindjes willen alles en vinden alles leuk.
  Dus Sinterklaas mag kiezen: waarschijnlijk veel auto’s en veel van Paw Patrol. En als er nog plaats is in de zak misschien een “Yeti Spaghetti”.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: