Fashion Kids

KIDS | Klaar voor de winter met Bent

Een nieuw seizoen staat gelijk aan nieuwe schoenen en dan heb ik het voornamelijk over schoenen voor Enora aangezien haar voetjes ongeveer elk semester een maatje groter zijn. Op zich mogen wij ons gelukkig prijzen dat Enora haar voetjes niet erg snel groeien en ze tot nu toe maar 2 keer per jaar een maatje groter heeft. Vorige herfst/winter had ze maatje 21, deze lente/zomer 22 en nu is dat dus een 23. Al merk ik wel dat het elke keer een maandje vroeger is dat ze een nieuwe maat nodig heeft. Ik zal het je laten weten tegen de lente. ^^

Little David

Het zou geen winter zijn als we geen laarsjes zouden aanschaffen, in combinatie met kniekousen vind ik dat geweldig leuk bij kleine meisjes (en ook bij tieners vind ik het leuk staan). ^^ Tijdens het shoppen stuitte ik op cognac enkellaarsjes van Little David, ik zocht een het merkje op en ik kwam er op uit dat het ideaal zou zijn voor kindjes met smalle voetjes. Top! Enora heeft namelijk smalle voetjes en daarom is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste schoen te vinden. Wat ook super is aan de laarsjes is de glitter band aan de buitenste zijkant. Enora noemt ze nu haar K3 laarsjes. Ze heeft geen ongelijk, die meiden dragen toch ook altijd glitter? ^^

Outfit:
Longsleeve: Next
Rok: CakeWalk
Kniekousen: Aliexpress

Nero Giardini

Als tweede paar kozen we voor een leuke sneaker die past op zowel een rokje/jurkje als op een broek en de winnaar was een beige paar van Nero Giardini. Een toffe sneaker met een glitterstofje langs de zijkanten. Je kan je wel voorstellen dat Enora daar wederom heel erg blij mee is.

Outfit:
Shirt: Next
Gilet: Next
Broek: Next

Bij Bent kan je kinderschoenen vinden vanaf maatje 17, al zijn de stevige stapschoenen pas vanaf maat 20. De meeste keuze is er vanaf maat 25. In elk geval zijn wij tevreden met onze keuze en Enora kan nu stijlvol de herfst en winter door. Uiteraard kan bij Bent merkschoenen meer vinden dan alleen kinderschoenen. Hier vind je hun hele assortiment schoenen en tassen.

*Deze artikelen werden gesponsord maar dat verandert niets aan onze mening.

Bent

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Volgmama
  10 oktober 2016 at 07:52

  Wat een gave schoenen!

  • Reply
   Sarah
   10 oktober 2016 at 07:57

   Dank je, Nathalie!

 • Reply
  Kirsten
  10 oktober 2016 at 09:26

  Ik vind ze allebei mooi, maar vooral de sneakers zijn echt tof! Bent heeft echt wel een mooie collectie vind ik. Ik kocht voor Lenne schoenen bij Brantano, 2 paar van KicKers waaronder ook één paar camelkleurige laarsjes.

  • Reply
   Sarah
   10 oktober 2016 at 09:29

   Ja, de sneakers waren vriendlief zijn keuze. Ik twijfelde nog wat, maar eens ze er waren en Enora er dolblij mee was, wist ik dat we een goede keuze hadden gemaakt. ^^ Bij Brantano hebben ze ook redelijk wat keuze hé en laarsjes kunnen zeker niet ontbreken. tijdens de winter.

 • Reply
  Petra
  10 oktober 2016 at 09:38

  Mooie schoenen.

 • Reply
  Saar
  10 oktober 2016 at 18:52

  Echt super mooie schoenen hoor! Wat een mooie meid ook! Ik ga eens piepen voor die botjes, zou ons Ivonne ook nog mooi staan.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: