Lifestyle

Kerstnagels met Pronails

pronails christmas

Een paar dagen terug kreeg ik een pakketje met daarin de benodigdheden van Pronails voor leuke kerstnagels. Vandaag ging ik aan het werk, want morgen is het al kerst! Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar hier lijkt dat jaar wel voorbijgevlogen. Enora is ook al bijna twee jaar oud!

In het pakketje zaten twee lakjes van Pronails in de kleur Folksy Frock, een helderrood en Highlands Heritage, een groene kleur. Om er nog meer een kerstgevoel aan te geven zaten in het pakketje ook nog leuke nagelstickers in Scandinavische stijl. Denk aan kersttruien en je zit helemaal goed.

pronails christmas

Uiteraard nam ik de foto pas nadat ik de stickers heb gebruikt, vandaar dat er een aantal ontbreken, maar van alles zit er nog wel wat op.

Ik gebruikte telkens een base coat, 1 laagje kleur, de stickers en dan een laagje top coat om het af te werken en zodat de stickers “vast zitten”. Normaal gebruik ik altijd 2 laagjes kleur, maar bij deze kleuren was dit niet nodig, ze dekken heel goed. Wel vind ik dat je voldoende lak op je borsteltje moet hebben voor een mooi egaal resultaat, te weinig product = streperig resultaat. Ook zou het borsteltje iets breder mogen zijn.

pronails kerstnagels

Om de stickertjes te kleven gebruik je best een pincet, wat ook op de gebruiksaanwijzing staat, wat ook nog handig zou zijn is een dotting tool. Helaas is mijn dotting tool zoek, maar anders had deze wel handig geweest om de stickers vast te duwen in de lak zonder dat je deze met je vinger zou beschadigen.

pronails kerstnagels

Geen idee hoe het bij jullie zit, maar ik ben in elk geval al volledig in kerstsfeer! Laat die cadeautjes maar komen. đŸ˜‰

Fijne kerst aan jullie allemaal!

Sarah Hanssens*Ik kreeg deze proucten gratis maar dit heeft geen invloed op mijn mening.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Aurélie - lovelifelovefashion
  23 december 2015 at 16:14

  Amai kei sjiek gedaan!!

 • Reply
  Petra
  23 december 2015 at 20:27

  Heel mooi gedaan.

 • Reply
  Lotte
  23 december 2015 at 21:30

  Wat leuk gedaan! Die stickers maken het helemaal af, haha. Jammer dat ik morgen geen tijd meer heb om ze nog ergens te kopen.

 • Reply
  Annelore
  27 december 2015 at 21:41

  super leuk! ik heb ze ook gekregen en er de dochters heel blij mee gemaakt đŸ™‚

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: