DIY Mama

KERST DIY| MOOSE EHBO

kerst

Buitenverlichting in de vorm van een hert of eland, ik kan je eigenlijk niet vertellen hoe lang dat al op mijn wishlist staat. In het vorige huis hadden we daar geen tuin of oprit voor. Voor ons huidige huis had ik gewoon nog geen budgetvriendelijke hert gevonden. In vele winkels heeft dat een hoge prijs en eerlijk gezegd, ik wou dat er niet aan geven. Tot ik plots van Thierry zijn Tante en eland kreeg die wel wat TLC kon gebruiken. Hij had wat last van roest en ook zijn verlichting werkte maar voor zo’n 10% meer. Een fixer upper.

Toen ik de vraag kreeg of ik een artikel omtrent kerstverlichting wou schrijven voor Lampen Online en de nodige verlichting zag voor mijn eland hapte ik meteen toe. Zo kon ik meteen kennis maken met de shop en met één van hun producten. Het kwam ook op het ideale moment want we stonden net op het punt om een lichtslang te bestellen zodat we konden starten met de herstelling.

De levering was er heel erg snel, verzonden op maandag en woensdag afgeleverd. Soms sta ik ervan versteld hoe de ene winkel wel slaagt in zo’n goede service en je op andere soms langer dan een week moet wachten. Pluspunt voor Lampen Online want ik vind het echt suuuuper frustrerend als ik meer dan een week op een bestelling moet wachten, tenzij het van Amerika komt ofzo …

KERSTVERLICHTING

Bij Lampen Online vind je naast de gebruikelijke verlichting voor je huis ook kerstverlichting. Ideaal met de feestdagen voor de deur! Zo hebben ze leuke kerstfiguren, verschillende kleuren lichtjes voor de kerstboom in allerlei kleuren, verlichting voor aan het raam en nog veel meer.

DIY

Het eerste dat we moesten aanpakken was het roest. Het beste is even schuren om het roest te verwijderen en dan opnieuw te spuiten. Ik gebruikte een spuitbus uit de doe-het-zelf zaak om het even snel te klaren.

Nadat de onderdelen gedroogd waren konden we de nieuwe lichtslang bevestigen aan het elandframe. Met een heleboel snelbinders gingen we aan de slag. Helaas merkten we halverwege dat we er niet voldoende meer hadden wat een beetje vertraging opleverde voor dit artikel. Uiteraard merken we dat dan ook als de winkels al gesloten waren. Duuuuus, als je ook zoiets van plan bent, haal dan veeeeeeeel snelbinders!

Door de nodige foto’s te nemen van het frame in de oorspronkelijk staat hadden we nu een leidraad van hoe we de nieuwe verlichting moesten bevestigen aan het frame.

EINDRESULTAAT

kerst

Ik vind hem heel erg leuk geworden en het is een mooiere verlichting dan diegene die er oorspronkelijk op zat. Veel mooier qua lichtkleur. Sinterklaas mag nu snel komen zodat we onze nieuwe vriend op de oprit kunnen plaatsen. ^^

Ben je ook op zoek naar kerstverlichting, maar heb je geen zin om hiervoor de deur uit te gaan? Check Lampen Online!

*Artikel in samenwerking met Lampen Online maar dit heeft geen invloed op mijn mening.

Happy Moments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: