Er op uit

Kermis aan De Haan!

Gisteren gingen we op bezoek bij de meter en opa/peter van Enora. Zij huurden deze maand opnieuw een huisje aan De Haan en zoals elk jaar komen we eens even langs.

image1(6)

Over de middag zijn we gaan eten bij een Chinees restaurant, Dragon Paleis. Heel vriendelijke mensen en ook heel erg kindvriendelijk. Kinderstoel en verschoonkussen waren voorzien en de eigenares bracht ook uit zichzelf een bordje en lepeltje aan tafel zodat Enora kon mee-eten.

Tijdens ons eten begon de kermis zijn deuren te openen waardoor Enora haar ogen heel groot open gingen. Zo onder de indruk was ze. Nochtans waren we al eens naar de Halfvastenfoor gegaan hier in Gent een paar maanden terug, maar toen had ze niets van interesse. Dat was dit keer wel anders.

image1(2)image1(5)Uiteraard gingen we dan ook na het eten even met Enora naar de kermis (ook omdat pépé heel graag met Enora eendjes wou vissen). Als eerste gingen we eendjes gaan vangen, twee spelletjes heeft ze mogen spelen. Met het hengeltje ging het niet zo gemakkelijk, daar was ze nog net iets te klein voor, dus deed ze het maar met de handjes. Plezier dat ze had! Haar prijs? Een mooie roze pluche pop.

image1(1)Daarna liepen we voorbij de kindermolen en stond ze daar ook weer vol verbazing te kijken. Dus ging pépé samen met haar op de molen.

image1(4)

Het was een hele fijne namiddag, zeker voor herhaling vatbaar! Spijtig van de regen zodat we niet even naar het strand konden en de file in het naar huis rijden, maar Enora heeft kunnen genieten van een lange dut.

image1(3)

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: