Geen categorie

K3 zoekt K3: Het is beslist!

Het is beslist! We hebben een nieuwe K3! Afgelopen vrijdag was de laatste aflevering, de finale van K3 zoekt K3 en op het einde kregen we eindelijk te zien welke meisjes Karen, Kristel en Josje zouden opvolgen.

Door het haar van Lisa in het rood te kleuren was het mogelijk om acht combinaties te maken die het tegen elkaar zouden opnemen. Er is namelijk opnieuw een rode, een zwartharige en een blonde. Helaas kreeg Lisa door de keuze van de jury al snel minder kansen en zat ze slechts nog in ÊÊn mogelijke combinatie.

De laatste 5 combinaties brachten opnieuw elk een nummer, dit maal nummers speciaal geschreven voor de nieuwe K3-tjes. Drie van de vijf nummers vind ik wel erg leuk. Ja, ik ben “stiekem” een K3 fan. ^^

Dit waren de nummers, ik plaatste een <3 naast mijn favorietjes

 1. Tik Tak Tok – <3
 2. Kus van de juf
 3. Jodelen in TIrol
 4. Kusjessoldaten – <3
 5. Jij bent de bom – <3

De dames die zich vanaf nu K3 mogen noemen zijn Marthe, Klaasje en Hanne, zij sloten de finale af met het nummer 10.000 luchtballonnen in de nieuwe regenboogjurkjes.

Mijn voorkeur van bij de audities ging naar Demi, helaas is zij ergens bij de liveshows weggevallen. Blijkbaar zagen veel mensen geen K3 in haar omdat ze wat stoerder was, maar dat was net iets wat ik fijn vond, het moeten geen tuttebellen zijn. Meisjes mogen gerust ballen aan hun lijf hebben. Sinds zij is weggevallen, verlegde ik me naar de combinatie Marthe, Klaasje en Lisa. Marthe omdat ze overkomt als een lief meisje en ze kan gewoon heel goed zingen, Klaasje omdat ik het gewoon niet had voor Jindra en Lisa omdat ik vond dat zij sterker is met haar zang dan Hanne.

Uit mijn keuze ging enkel Lisa niet door dus al bij al valt het nog mee. Alle meiden kunnen zingen, anders zaten ze al lang niet meer in de wedstrijd, maar het is normaal dat je voorkeuren ontwikkelt.

Ik ben blij dat ze nu K3 hebben omgegooid en niet als Enora fan is en we het haar dan moeten gaan uitleggen. Nu gaat ze gewoon opgroeien met de nieuwe meiden.

Van Enora haar meter en opa kregen we ook het nieuwe regenboogjurkje cadeau die te koop is bij JBC. Opgelet als je deze ook zou willen kopen, ze vallen klein, best een maatje groter nemen.

K3-0153

Wat vinden jullie van de nieuwe K3 combinatie en de nieuwe nummers? Het deuntje van Tik Tak Tok zit in elk geval al goed in mijn hoofd. ^^

*De foto’s van de meiden komen van De morgen, Knack en Media.nu.nl.

13 Comments

 • Reply
  A_nnick.
  9 november 2015 at 08:57

  Het is helemaal niet erg om je als K3-fan te outen, ik ben ook al jaren fan van hun nummers. De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik meer nummers ken van toen Kathleen ook nog deel van het groepje uitmaakte, dan toen Josje lid werd. Heeft voor een groot deel te maken met het feit dat ik toen week in week uit kamp gaf en er iedere dag wel enkele nummers van K3 door de boxen schalden. 🙂
  Ik kan me wel vinden in de keuze die ze nu gemaakt hebben, helemaal pro eigenlijk. Demi vond ik ook een toppertje, maar die maakt het zo ook wel.

  • Reply
   Sarah
   9 november 2015 at 09:04

   Oef! *veegt het angstzweet van haar voorhoofd* Ik heb het wel voor hun nummers met Josje zoals Bij de politie en Viva viool enzo. Maar uit de tijd dat Kathleen nog deel uitmaakte van K3 was ik wel fan van Teleromeo en Je hebt een vriend. Mooi, mooi. ^^ Ik hoop dat we van Demi nog zullen horen, maar al die meiden die nu zijn afgevallen zijn sterk dus ik vrees dat Gert geen functie heeft voor hen allemaal. 😉

 • Reply
  Falderie
  9 november 2015 at 09:15

  Het was de combinatie die te verwachten was. Ik vind vooral Marthe en Klaasje erg goed bij K3 passen. Als derde had ik in het begin ook op Demi gehoopt, helaas was die al afgevallen. Ik had liever ook Lauren bij K3 zien komen. Maar helaas… 🙂

  • Reply
   Sarah
   9 november 2015 at 09:21

   Aha, eindelijk nog een Demi fan! ^^ Ze zijn precies toch wat moeilijker te vinden.

 • Reply
  SaSiBeau
  9 november 2015 at 09:51

  Ik was ook een Demifan van het eerste uur, ze was goed, wist wat ze kon met haar stem EN ze zou zich niet zo maar hebben laten doen, er was er nog een die mij wel kon bekoren maar helaas had ze geen perfecte maten en is ze er daardoor afgevallen denk ik bij de keuze op het einde voor de meisjes die naar de bootkamp mochten gaan.
  Ik had persoonlijk iedereen van de 6 er wel willen in zien alleen Jindra leek me net iets te veel te doen voor de roem als voor de kindjes. Maar dan nog zolang ze goed zingen en zo vond ik het niet erg. Mijn favoriet liedje allertijden si eigenlijk parels (een van hun eerste ja ik weet het) en oya lele is ook wel leuk en alle kleuren en dat liedje met josje van engeltjes en die waardat ze verkleed zijn als piraten en dan nu zit ik al de hele tijd met wat doen we als het binnen regent zet een emmer onder het gat in mijne kop…en als dat er niet in zit dan is het wel den tienduizend luchtbalonnen
  trouwens ik had ook wel graag meegedaan maar als K3 dat combineren met een gezin is echt wel moeilijk hoor, ja het gaat dat hebben ze bewezen maar ik zou het zelf niet kunnen met mijn gezinnetje, moest ik nu dat nog niet hebben gehad dan had ik wel meegedaan denk ik

  • Reply
   Sarah
   9 november 2015 at 09:59

   Oh! Je kan ook goed zingen dan? Tof! Parels ga ik nog eens moeten opzoeken, ik kan me niet meteen herinneren hoe dat ging. Eigenlijk vind ik al hun nummers wel leuk, want nu je Engeltjes en zo opsomt denk ik, ooh ja!! Het combineren met het gezin is inderdaad niet zo simpel volgens mij, maar inderdaad Karen en Kristel deden het al een hele tijd. Petje af voor hen!

   • Reply
    SaSiBeau
    9 november 2015 at 20:54

    Goed zingen is relatief hoor, ik kan niet perfect zingen maar mits enige deftige hulp lukt dit wel hoor. Ik kan van mezelf een toonhoogte houden, ik weet welke liedjes te hoog zijn voor mij en zo dus ik ben goed genoeg voor hier thuis en eventueel karaoke maar op een podium tja dat weet ik natuurlijk niet
    Denk dat je voor K3 ook heel wat meer nodig hebt als alleen zang, dans, acteren en duidelijk articuleren zijn ook zeker een must en laat nu net dat acteren en dansen een stuk moeilijker zijn voor mij. Ik doe het wel graag hoor 😉

    En idd petje af voor Karen en Kristel dat ze dat hebben gekunnen maar mss komt dit ook een deel omdat hun wederhelft een beetje meer weet van hoe het er in dat weereldje aan toe gaat en mss ook meer zorgen dat zij thuis zijn op de momenten dat de dames moeten werken
    al zal het altijd moeilijk zijn een relatie hebben en in de spotlights staan…je staat meteen in de boekjes en ik denk niet dat ik dat er wel bij zou willen nemen 😉

 • Reply
  Kaylee Joosten
  9 november 2015 at 10:40

  Voor mij was het de perfecte combinatie! Het liedje Tik tak tok heet toch eigenlijk Als het binnenregent? Ik vind alle 6 de liedjes tof! Leuk artikel!

  • Reply
   Sarah
   9 november 2015 at 10:46

   Het zou kunnen dat het liedje eigenlijk “Als het binnen regent” heet als mijn bron het foutief heeft: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20151105_01955916

   • Reply
    Kaylee Joosten
    9 november 2015 at 11:04

    Haha, ik bedoelde het niet verkeerd. Ik zag het alleen staan. De namen van de liedjes staan op het YouTube kanaal van k3 zoekt k3. Het is nog altijd een leuk artikel! =)

    • Reply
     Sarah
     9 november 2015 at 11:07

     Ik nam het ook niet verkeerd op hoor! 😉 Bedankt voor de tip van het K3 zoekt K3 Youtube kanaal, ik ga me straks meteen abonneren. ^^

 • Reply
  Sofie
  10 november 2015 at 13:26

  Hier ook een K3 fan en K3zoektk3 volledig bekeken dus
  mijn favorietjes zijn het geworden jiha 🙂

  normaal ga ik met emma gaan kijken naar hun show 🙂

  • Reply
   Sarah
   10 november 2015 at 13:30

   Oh wat leuk dat je gaat kijken! Ik ga nog even geduld hebben tot Enora wat ouder is en het K3 gebeuren wat meer beseft. Maar mij vind je dus binnenkort ook wel op een K3 show. ^^

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: