Geen categorie

Jafra | Bloggersevent

jafra

Op de blog van Eveline kwam ik een uitnodiging tegen voor een Jafra bloggersevent. Ik had al ergens eens wat gehoord over Jafra, maar buiten dat het een cosmeticamerk is, wist ik er eigenlijk niets over. Er was nog plaats, ik was zo ongeveer vrij en besloot te bevestigen dat ik aanwezig zou zijn. Skin care en make-up onder één dak is wel ergens waar ik een namiddag wil doorbrengen, zeker aangezien er ook lekkere cupcakes en koekjes voorzien waren! Jup, daar gaat mijn DZP, alweer. ^^ Ik liet dit ook weten aan Aurélie en ook zij vond het wel fijn om eens te gaan luisteren wat Jafra juist inhoudt.

Aurélie en ik spraken af dat ik haar zou oppikken, we wonen vrij dicht bij elkaar en dus leek het ons wel logisch om te carpoolen. Zo rond 15u20 startte onze roadtrip richting Harelbeke, door de gezellige babbel ging de tijd snel voorbij en waren we al snel op onze bestemming toegekomen.

jafra

We werden vriendelijk onthaald door Eveline en de al aanwezige dames. Alle producten waren mooi uitgestald op een tafel zodat we alles al even konden bekijken voor we van start gingen met de gezichtsreiniging workshop. De consulente legde ook al even uit dat het allemaal natuurlijke producten zijn ontworpen op basis van planten. Klinkt goed, toch?

Jafra

We mochten allemaal plaatsnemen aan een tafel die netjes was voorzien met de tools die we nodig hadden om ons gezicht te reinigen, maar eerst werd er nog een huidanalyse gedaan zodat we zeker de juiste producten zouden gebruiken om onze huid te reinigen en te verzorgen. Jafra heeft namelijk voor elke huidtype aangepaste producten. Ik ging er van uit dat ik een vette huid had aangezien hij telkens heel snel gaat glimmen, met of zonder make-up, maar doordat ik weinig tot geen uitslag heb, zou ik eerder een gemengde huid hebben volgens de consulente. Al zou ik toch nog steeds eerder grijpen naar matifiërende producten.

jafra

Eens ons gezicht gereinigd en gevoed was, mochten we nog de overige producten kiezen. Ik koos uiteraard voor de make-up. Een primer speciaal voor glimmende huidjes, een natuurlijke foundation en een losse poeder bracht ik vlotjes aan. De foundation voelde trouwens heel erg fijn aan, misschien dat ik deze nog wel eens probeer.

jafra

Ik gebruikte ook nog een blush, primer voor de oogleden, oogschaduw, wenkbrauw- en oogpotlood en uiteraard mascara. Er was niets waarvan ik echt dacht van oh, nee, dit is niets voor mij of dit voelt niet lekker. Het was eigenlijk allemaal best goed. Ik weet natuurlijk niet hoe de producten zijn op lange termijn.

jafra

We kregen ook nog een goodiebag met een aantal producten, onder andere een massage cream en staaltjes van de skin care producten die ik gedurende de workshop heb gebruikt.

jafra

Het was een hele fijne namiddag met leuke dames, geen betere manier om nieuwe producten te leren kennen. Nogmaals bedankt voor de uitnodiging Eveline!

Ken jij deze producten al? Wat zijn jouw bevindingen?

7 Comments

 • Reply
  Jamey
  16 november 2015 at 08:45

  Wat een leuk event! ziet er echt geslaagd uit!

  • Reply
   Sarah
   16 november 2015 at 08:54

   Het was zeker geslaagd!

 • Reply
  Ester
  16 november 2015 at 10:30

  Ik kende het merk ook niet… Ziet er wel een erg leuk en gezellig event uit!

  • Reply
   Sarah
   16 november 2015 at 10:35

   Ik was blij dat er nog plaats was zodat ik er nog bij kon, er waren namelijk maar beperkte plaatsen.

 • Reply
  Eveline
  16 november 2015 at 18:18

  Ik ben blij dat je het een geslaagd event vond! Het was zo leuk je te leren kennen! Zie het zitten hoor donderdag!

  • Reply
   Sarah
   17 november 2015 at 10:01

   Gaat leuk worden donderdag!

 • Reply
  Nathalie Barbier
  24 november 2015 at 16:31

  Wat een leuke review Sarah.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: