Interieur Lifestyle

Interieur | Inkomhal

interieur

Zoals jullie weten zijn we momenteel druk in de weer om de gang klaar te krijgen. Helaas hebben we even een terugslag door een elektriciteitskabel die het heeft begeven ergens in de muur/grond, dus die moeten we eerst even vervangen vooraleer we verder kunnen doen met de gyproc. Intussen heb ik al de volledige Pinterest database doorzocht op inkomhal ideetjes in de stijl waarmee ik wil verder gaan en dit zijn er een paar van.

verlichting halDe eerste moeilijk keuze = verlichting. Eerst de keuze over welk soort verlichting we willen (spots, hanglampen, …) en dan nog hoeveel verlichting gaan we voorzien en hoe gaan we ze hangen. Welk soort verlichting we gaan hangen is intussen beslist, voor de inkomhal zelf kiezen we voor hanglampen en voor de insprong die naar de berging leidt, kiezen we voor een spot.

trones ikea Het is al even dat ik deze Ikea Trones vakken wil onze inkomhal. We hebben op dit moment al deze vakken in het groen, nog van in ons vorig huis en zouden deze nu zoals hierboven willen in het wit. Het is een slechte foto, maar ik vind het leuk hoe ze de vakjes hebben omkast met multiplex platen.

kastjeMaar ook een tafeltje zoals hierboven trekt mijn aandacht, maar ik denk dat het voor ons misschien net wat te strak is als je de rest van mijn ideetjes bekijkt.

photowallAangezien we een (in mijn ogen) vrij lange inkomhal hebben (8m) wil ik graag nog “fotomuur” maken aan de hand van de Ribba fotoplankjes en leuke lijstjes met foto’s en quotes.

muurspiegelZo’n toffe spiegel wil ik graag boven het tafeltje/kastje dat we in de inkomhal staan zullen hebben.

staande spiegel

Ook een staande spiegel kan niet ontbreken, voor je het huis uit gaat wil je toch wel kunnen zien of jouw outfit in orde is.

bankjeOnder de fotomuur had ik graag zo’n bankje gehad, al weet ik niet of dat zou lukken aangezien het wel vrij smal is in onze inkomhal. Ik vind dit er in elk geval heel tof uit zien.

Ik ben ontzettend benieuwd naar het eindresultaat!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Aurélie - lovelifelovefashion
  23 september 2015 at 14:56

  Oei oei, ik had het idee om die witte smalle Ikea kastjes te gebruiken en erboven een smal werkbladje op te plaatsen. Maar die foto eronder vind ik toch wel hééél leuk 😀 Pannekoekenplant inclusief 😀

  x Aurélie

  • Reply
   Sarah
   23 september 2015 at 15:06

   Ik moet zeggen dat ik het ook niet zo goed meer weet, maar ik denk dat voor ons dat tafeltje te strak is. Misschien moet ik het eerst eens in het echt zien. Die pannenkoekenplant is tof hé, ‘t wordt tijd dat Isabels plant zich vermenigvuldigt. :p

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: