Interieur Lifestyle

INTERIEUR | FOTO OP ALUMINIUM + WIN

foto op aluminium

Ons nederig stulpje in Melle ondergaat nog steeds stap voor stap een make-over. Intussen zijn de meeste kamers wel klaar op wat afwerking en fine-tuning na. Daarom hou ik me meer en meer ook bezig met het inrichten en decoreren van de kamers. Een eigen foto in het interieur staat altijd mooi en het aanbod om een foto op aluminium te bestellen kwam eigenlijk op het gepaste moment, met de lente pas ik altijd wat mijn decoratie aan. ^^ Maar ik zou mezelf niet zijn als ik voor jullie ook niet iets georganiseerd zou hebben + morgen is het mijn verjaardag en wie jarig is trakteert. ^^

FOTO OP ALUMINIUM

foto op aluminium

Aangezien ik 4/5de werk had ik de foto op het werk laten toekomen, uiteraard kwam deze toe op een vrijdagnamiddag, het moment dat ik niet werk en heb ik dus nog een heel weekend moeten wachten om de foto te bekijken. Toen ik maandag toekwam op het werk heb ik meteen de verpakking geopend om het resultaat te bekijken en wat is hij leuk geworden! De foto zelf is één van mijn favorieten, een lucky shot toen we in het park waren om foto’s te nemen van Enora met een jurkje dat ik net had afgewerkt.

foto op aluminium

Intussen staat deze te pronken op het wandrekje in de woonkamer waar het licht van ons dakkapel er mooi op schijnt. Het formaat van de foto is 30×40 cm en dat is het ideale formaat voor de toepassing die ik er nu voor heb. Hij past perfect op dat wandrekje en het ziet er zo mooi uit. <3

WIN WIN WIN

Jij kan ook een foto op aluminium van 30×40 cm winnen door deel te nemen aan de give-away! Hoe dat moet, lees je hieronder. De give-away loopt tot woensdag 29 maart 2017.

Spelregels

 • laat hieronder een reactie achter;
 • volg Little Family of  3 op Facebook en/of Instagram;
 • delen is lief <3.

Fotoopaluminium.nl is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl. Dit artikel werd me toegestuurd maar dit verandert niks aan mijn mening.

AFGELOPEN

De winnaar van deze give-away is MARIAN B.! Marian, stuur je me even een mailtje? Graag binnen de 24u reageren, anders moet ik een ander winnaar kiezen.

Happy Moments

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply
  Anita H.
  22 maart 2017 at 15:19

  Mooie prijs! Ik waag graag een kans.

 • Reply
  Audrey Van den Bremt
  22 maart 2017 at 15:22

  Leuke post! Ik doe graag mee! Een mooie foto van mijn kleine mannen lijkt me leuk om ons interieur op te fleuren!

 • Reply
  Anna
  22 maart 2017 at 15:44

  Super gaaf! Ik doe graag mee
  Facebook: An Na

 • Reply
  Charis
  22 maart 2017 at 16:23

  Heel erg mooi op aluminium!! Heb al een foto van mijn dochtertje in gedachte! Ook zo’n ‘lucky shot’ … kan er naar blijven kijken! En hopelijk zometeen ook op aluminium!

 • Reply
  Mieke Stam
  22 maart 2017 at 21:09

  Oh mooi zeg! laatst hebben we een shoot gedaan voor mijn schoonouders en nu hebben we ook een leuke foto van de jongens, lijkt me super om die hier op te hangen in de woonkamer 😀 ik waag een kansje!

 • Reply
  Marian B
  22 maart 2017 at 21:35

  Mooie foto! Ik zou er ook wel een willen van mijn twee schatten of toch alleen van mijn jongste, daar moet ik nog even over nadenken 😉 Zal vast wat leuke kiekjes gaan maken, wat een hele opgave zal worden. Hopelijk zit er dan ook een lucky shot tussen.

 • Reply
  Melissa
  23 maart 2017 at 09:19

  Wat leuk.vooral nu we net verhuisd zijn en genoeg lege plekjes hebben om een foto op te hangen!ik volg via fb.liefs melissa

 • Reply
  Mamavantweeblog
  23 maart 2017 at 13:18

  Oh ik doe ook mee! Een van de foto’S van gisteren op aluminium zou geweldig zijn!

 • Reply
  Raf Vanderhaeghen
  23 maart 2017 at 19:24

  Waw, prachtig zo’n foto op alluminium ! Wij, grootouders, doen graag mee voor zo’n foto van ons kleinkind !

 • Reply
  Linda Smeets
  23 maart 2017 at 22:00

  Wat enorm mooi is dat! Ik doe graag mee want de muren in ons nog vrij nieuwe huisje zijn nog kaal…

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  24 maart 2017 at 10:38

  Hij is erg mooi geworden! Hele mooie foto ook!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  25 maart 2017 at 08:48

  mooie actie
  #nunogboffen

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  27 maart 2017 at 09:09

  Super leuk! Net een fotoshoot met mijn gezinnetje gehad, dus zou graag een vab die foto’s laten afdrukken.

 • Reply
  Lieke van Veen
  27 maart 2017 at 16:53

  Zoiets heb ik altijd al graag willen hebben. Mijn vriend en ik gaan in mei voor het eerst samen op vakantie, dus het lijkt me dan leuk om een foto op aluminium af te laten drukken.

  Ik volg je al een tijd op facebook (lieke van veen) en heb je bericht gedeeld.
  Ik volg je ook op instagram (liekevv24)

 • Reply
  Sabrina
  27 maart 2017 at 22:36

  Leuk! Daar kan ik wel wat mee. Ik doe graag mee en volg je op fb en instagram

 • Reply
  Chantal
  29 maart 2017 at 07:33

  Wat een prachtige foto. Dit soort wanddecoraties zijn altijd leuk om te hebben!

 • Reply
  Sjira
  29 maart 2017 at 08:18

  Wat een mooie foto en wat een leuke actie! Nog gefeliciteerd trouwens met je verjaardag.

 • Reply
  Mrskuiperij
  29 maart 2017 at 11:12

  Super gaaf

 • Reply
  Kyara
  29 maart 2017 at 11:15

  Ziet er echt heel tof uit!

 • Reply
  nakita
  29 maart 2017 at 12:05

  super leuk heb pas mijn eigen kamer op jezelf enzo en wil graag een mooie foto van mijn dierbaren laten afdrukken!

 • Reply
  Sandra
  29 maart 2017 at 18:20

  Ik ben gek op foto’s op aluminium! En wat een plaatje!

 • Reply
  Joandi Loes Tholen
  29 maart 2017 at 19:14

  Oh toevallig ik heb er eentje op glas van hun gekregen! Ben ik ook super gelukkig mee.

 • Reply
  Pascalle Johanna
  29 maart 2017 at 20:24

  Wat een mooie foto! En ik vind het beeldje van het konijn ook leuk, haha 🙂

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: