Interieur Lifestyle

INTERIEUR | EMMA MATRAS

Wij hadden intussen al een aantal maanden last van onze rug dankzij onze oude matras. Nu oud, hij was slechts een 5 jaar oud, maar toch was hij intussen helemaal kapot gelegen. Hoog tijd dus voor een nieuwe matras!

Door de reclame op televisie en de uitstekende review van Test-Aankoop was ik heel erg benieuwd naar de Emma Matras. En wat ook nog eens goed is, is de prijs. De Emma Matras is niet duur en er vallen zo goed als altijd kortingen te rapen in hun online shop.

De matras bestaat uit drie verschillende lagen:

 • De toplaag van het geavanceerde Airgocell® garandeert een ultieme nachtrust. Door de gelachtige structuur heb je geen last van pijnlijke drukpunten: de matras geeft mee waar dat nodig is en biedt daarnaast toch weer alle ondersteuning. Bovendien ademt het en blijft dus koel en droog.
 • Traagschuim is de perfecte tussenlaag: het verdeelt je gewicht op de best mogelijke manier. Wat je houding ook is, het zorgt ervoor dat je goed ligt. Emma voelt daarom extra comfortabel aan.
 • Het koudschuim zorgt voor ondersteuning waar je lichaam dat nodig heeft en flexibiliteit waar dat prettig is. Je wervelkolom blijft daarom in zijn natuurlijke positie, of je nu op je zij, rug of buik slaapt. Juist omdat de meeste mensen afwisselend slapen, is dit zo belangrijk.

De matrashoes kan je gemakkelijk los ritsen en wassen in je wasmachine. Hierdoor heb je eigenlijk ook geen matras overtrekken meer nodig. De matrashoes is namelijk gemaakt van een uniek vochtregulerend materiaal.

LEVERING

De matras bestel je online en deze wordt bij je bezorgt met GLS. Enig minpuntje is misschien dat het niet mogelijk is om een aflevermoment af te spreken, maar ik had net geluk dat de matras werd geleverd tijdens mijn vrije namiddag op woensdag. De matras komt compleet opgerold en vacuüm verpakt toe in een grote doos. Eens je de verpakking open maakt zie je hoe de matras zich vol zuigt met lucht. In no time heeft ze zich ontpopt tot een volwaardige matras.

De matras heeft in het begin een geurtje dus goed verluchten is wel aan te raden. Wij sliepen er vanaf dat de Emma Matras er was meteen op, maar zorgden dat onze slaapkamer de eerste dagen heel goed verlucht werd. Wij hadden dan eigenlijk geen last van de geur.

ONDERSTEUNING

Het eerste wat we merkten toen we op de matras gingen liggen was hoe de matras onze pijnlijke plekken in onze rug en heupen ging ondersteunen. Ken je dat gevoel hoe iets deugd en pijn tegelijkertijd kan doen? Wel dat gevoel kregen we, deugd omdat alles goed werd ondersteund, pijn omdat onze rug en heupen dat dus niet meer gewoon waren en gewoon pijn deden door onze oude matras.

Intussen genieten wij volop van de matras en ik kan eindelijk terug opstaan zonder dat ik precies een bejaarde ben. Ik kan ook terug uitslapen zonder last te hebben van mijn rug. Indien de Emma Matras alleen niet voldoende zou zijn kan je ook nog een topper kopen die de matras of zachter of harder maakt, afhankelijk van welke zijde van de topper je bovenaan legt.

100 NACHTEN PROEFSLAPEN

Een matras kopen online is best een beetje eng. Hoe weet je namelijk dat die je wel goed gaat bevallen? Wel. De Emma Matras mag je tot 100 dagen testen. Is de Emma Matras voor jou toch niet de ideale matras? Dan mag je deze retourneren en krijg je je geld gewoon terug. Het risico van online een matras te kopen valt hierdoor gewoon weg.

Emma matras werd ook als Beste van de test gevonden in 2017 en je krijgt nog eens 10 jaar garantie op de matras.

Op dit moment kan je de Emma Matras aankopen met 75 euro korting, gebruik hiervoor de kortingscode maart75. Op mijn wenslijst staan in elk geval de kussens nog.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ellen
  14 maart 2018 at 10:47

  Klinkt heel interessant.
  Hoe lang slapen jullie nu al op de matras?
  Wij hebben onze huidige matrassen bijna 10 jaar dus moet ook eens vervangen worden.

  • Reply
   Sarah
   14 maart 2018 at 10:52

   Wij slapen intussen een maand op de matras. Binnen de eerste week voelden we al verbetering aan onze rug.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: