Interieur Lifestyle

INTERIEUR | BADKAMER INSPIRATIE

Eén van de volgende taken op onze renovatielijst is de badkamer. Begin dit jaar was er wat twijfel over wat we eerst gingen doen, de zolder of de badkamer en de zolder heeft de wedstrijd gewonnen. Dat geeft me net extra tijd om goed uit te pluizen hoe ik de badkamer uiteindelijk wil hebben (+ extra tijd om wat geld bijeen te sparen want badkamers zijn duur!). Ben ik alleen een eeuwige twijfelaar om zo’n dingen? Je wilt het tenslotte goed hebben.

Onze huidige badkamer was “recent” vernieuwd door de vorige eigenaars, maar helaas waren ze toch niet zo handig als dat ze zelf dachten want onze douche is zo lek als een zeef, de tegels aan het bad vallen, als je niet op let, op je tenen en dan hebben we het nog niet gehad over de kraan aan het bad en hoe die bevestigd is … Tijd om het binnenkort dus anders en bovenal beter aan te pakken! Vooral de douche is momenteel vervelend, met het warme weer wil je toch wel even snel een douche kunnen pakken. Je kan je natuurlijk ook gewoon afspoelen in bad, maar dat is toch niet helemaal hetzelfde.

saniweb

saniweb

MODERNE WITTE BADKAMER

Wij zijn fan van moderne moderne badkamers, met zoveel mogelijk wit. De tegels in de douche, aan de wastafel en bad wil ik graag met marmermotief. Samen met de witte meubels gaat dat een geweldig mooi resultaat geven. Om er geen kille sfeer te hebben zou ik de ruimte opwarmen met natuurlijke materialen zoals hout, riet, … en uiteraard een tikje groen door planten te gebruiken. Bamboe in een rieten pot staat geweldig in een badkamer.

Wat me momenteel ook mateloos irriteert in de badkamer, dat is onze wastafelkast. Wij hebben een driedeurskast en hierin zitten geen legplanken waardoor alles eigenlijk op de bodemplaat staat. Dit is zo onordelijk en als je dan iets zoekt dat achteraan staat, valt meestal het voorste op je tenen. De volgende kast die hier komt is dus sowieso één met lades. Of het nu een model zal worden met 4 of twee grote lades, daar ben ik nog niet over uit. Maar sowieso LADES!

Verder wil ik ook een spiegelkast. Nu hebben wij gewoon een spiegel die rechtstreeks aan de muur hangt en oké, dat is mooi en strak. Maar ik mis toch extra bergruimte voor de zaken die ik meerdere keren per dag gebruik zoals mijn gezichtsreinigers.

saniweb

 

saniweb

Deze dan uiteraard in het wit

 

We namen uiteraard al een kijkje bij verschillende badkamerspecialisten en op de radio horen wij ook vaak reclame van Saniweb.be en ze hebben zeker ook mooie prijzen. Ik zie in elk geval een mooi tweepersoons ligbad die ik hier zou willen placeren voor niet massa’s veel geld. ^^

Hoe is jouw badkamer ingericht? Moet je ook nog een badkamerrenovatie aangaan? Laat het weten in de comments!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    16 juli 2018 at 16:54

    Die witte lavabo heb ik met lades! Met de aankoop van ons huis en de werken, denk ik ook aan de decoratie. Hierbij pik ik alvast wat tips mee van jou. Ooit denk ik dat wij ook een renovatie zullen doen, blijf toch verlangen naar een bad. Maar dat is op lange termijn.

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: