Er op uit Lifestyle

Hulst op een regenachtige dag

Hulst

Afgelopen zaterdag gingen we naar Hulst, even Thierry moeten overtuigen want die zag het niet zo zitten met het regenachtige weer, maar ik heb hem toch kunnen overhalen. Ik wilde al een hele tijd naar de Xenos en in Hulst is de dichtstbijzijnde. Af en toe kijk ik op hun website en zie ik leuke interieurspulletjes passeren, maar aangezien er niet vanuit België kan worden gekocht, is het altijd bij kijken gebleven.

HulstWe kwam er toe rond de middag dus we besloten eerst wat te eten in een cafeetje op de markt. Thierry en ik kozen voor een spaghetti en voor Enora bestelden we een enkele croque monsieur.

Botanical Boost Hulst

De volgende stop was Etos, ik wou een aantal producten van de Botanical Boost lijn die ze onlangs uit brachten en van ook wat van Andrélon om uit te proberen. Over deze producten post ik later nog wel een review, maar hier heb je al een sneak peek:

Hulst Etos Hulst Etos

Daarna ging ik naar Kruidvat voor een droogshampoo van Batiste, ik wou ook nog een BB cream van Catrice om uit te testen, maar helaas kon ik hem ook daar niet vinden … Ik ben dus nog steeds op zoek.

hulst kruidvat

En dan … eindelijk … Xenos! <3 Wat een zalige winkel! Al die leuke spulletjes! Goed dat Thierry mee was want ik zou veel meer gekocht hebben. Nu valt het echt wel reuze mee.

Xenos hulst Xenos hulst Xenos hulst Xenos hulst

Ik had tot aan de kassa ook een mooie bokaal om mijn granola in te bewaren, helaas bleek hij deel uit te maken van een set van 3 bokalen, maar er ontbrak 1, dus liet ik het maar zo. Omdat ik toch nog een bokaal wou en we dicht bij de Hema waren, besloten we daar ook nog maar even binnen te lopen, al snel had ik mijn bokaal te pakken en ook nog wat leuke kleertjes voor Enora.

Hema Hema Hema Hema Hema Hema Hema Hema Hema Hema

Zo, ik ben alweer tevreden met mijn aankopen en ik kan niet wachten om de nieuwe verzorgings- en styling producten te gaan gebruiken. Het enige nadeel van de dag was de regen en de koude, we of vooral ik, had mij daar toch wel wat aan mispakt en dat zorgde er ook voor dat we Hulst niet beter bekeken hebben en een wandeling hebben gemaakt. Dat geeft ons een reden om zeker nog een keertje te gaan.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Joyce
  23 november 2015 at 18:37

  Leuke spulletjes! Die producten van Botanical Boost zien er echt zalig uit.

  • Reply
   Sarah
   23 november 2015 at 20:02

   Echt! Ik stond zo verloren naar dat rek te kijken, het liefst had ik meteen alles meegenomen, ook spullen van de derde geur die er nog is. Maar dat is voor de volgende keer. Heb de laatste tijd nogal veel zeepjes gekocht. ^^

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: