Interieur Lifestyle

Interieur inspiratie en meer met Homify

homify

Aangezien we hier nog volop bezig zijn met kamers te renoveren en in te richten zoeken we ook vaak wat interieurs op om inspiratie op te doen. Doen jullie dit ook? Dan heb ik goed nieuws! Ik ontdekte een nieuw platform, namelijk Homify.nl. Je kan er dus allerlei interieurfoto’s die professionals er op plaatsen maar ook professionals zelf, dus als je nog een werkje hebt dat je moet uitbesteden, check Homify om de geschikte professional te vinden! Er is ook een forum voor als je advies nodig hebt.

Homify | Eindeloze inspiratie

Homify heeft een Duitse basis maar per land hebben ze een specifieke website, zo heb je Homify.nl, Homify.de, Homify.fr, … Op dit moment hebben ze dit voor elkaar voor zo’n 30 landen! Voor België moeten we helaas nog even wachten, maar we kunnen alvast genieten van de foto’s en tips.

Hieronder kunnen jullie een aantal knappe interieurs terugvinden die ik gespot had op Homify en wat ik ook ontdekte tijdens mijn wandeling door de interieurs is dat je een Ideabook kan samenstellen, zo heb je al jouw favoriete interieurs samen. ^^ Je kan jouw zoektocht ook beperken op stijl en/of ruimte.

Eigentijdse bungalow: Modern Keuken door Lab32 architecten
Restauratie en verbouw van voormalig Gemeentehuis Oudenrijn, De Meern: Modern Badkamer door op ten noort blijdenstein architecten
Kastenwand als afscheiding tussen keuken en woonkamer: Modern Woonkamer door Building Design Architectuur
Scandinavisch Studeerkamer/kantoor door homelatte
Scandinavisch Studeerkamer/kantoor door Egue y Seta

Uren zou ik kunnen doorbrengen achter de computer of iPad terwijl ik door de interieurs ga om ideeën op te doen, vooral het gedeelte met woonkamers! W A U W! Mijn probleem is wel dat ik dan allerlei leuke interieurideetjes opdoe en ik dan een keuze moet maken. Je kan niet alles integreren, less is more weetjewel.

Hoe zit dat bij jullie, dromen jullie ook van zo’n knap interieur? Hebben jullie ook nog wat inspiratie nodig voor de woonkamer of andere ruimtes in je huis? Wat vinden jullie van dit platform?

*Dit is een gesponsorde post.

Sarah Hanssens

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  28 juni 2016 at 10:13

  Ik heb genoten van de mooie foto’s. Ik vind die kleine tafeltjes ook leuk in plaats van een grote salontafel.

 • Reply
  Kleine Prinses
  10 juli 2016 at 10:51

  prachtig allemaal <3

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: