Lifestyle

Homeparty | Mylène

Mylène

Vrijdag 30 oktober was ik gastvrouw voor een Mylène avond bij me thuis. Normaal ben ik daar niet meteen voor te vinden om dat bij me thuis te doen, maar onder groepsdruk … tjah, je kent dat wel. 😉 Dus op vrijdagavond kwamen er een 7-tal dames bij me over de vloer (de vaste groep) en de Mylène consulente zelf. De avond er voor maakte ik een aantal dessertjes uit het Pascale Naessens kookboek die ik kon serveren zodat er zeker wat te eten viel, ook de standaard chipjes stonden op tafel.

Toen de Mylène consulente bij me toe kwam zei ze dat de groep naar een workshop gelaatsverzorging had gevraagd. Ok, geen probleem, al had dit wel fijn geweest om dit op voorhand te weten, als gastvrouw is het wel fijn om voorbereid te zijn. Na een 40-tal minuten vertraging konden we beginnen en kregen we allen een kom met water en een reinigingssponsje voorgeschoteld. We kregen uitleg over de reinigingscrème, de lotion, mochten een maskertje of peeling gebruiken en nadien ook nog een dagcrème naargelang je huidtype.

Daarna gingen we door de prijslijst zodat ze de overige producten kon voorstellen die we uiteindelijk allemaal al kenden aangezien we om beurt bij elkaar samen komen om zo’n avond te doen, er was niet meteen iets nieuws dat ze kon voorstellen behalve wat geschenkpakketjes voor de feestdagen.

Mylène Mylène Senses body scrub en body wash, haarbalsem en klei masker. Ook kreeg ik een aantal proefjes, Mylène Mystique body lotion, was lotions van de kinderproducten en een fond de teint in een veel te donkere tint.

Voor mijzelf was het nog maar mijn 2de keer dat ik mee deed aan zo’n avond dus ik bestelde gewoon de producten die ik de vorige keer nog niet had genomen om geen te hoge rekening te hebben. De producten zijn namelijk alles behalve goedkoop, ik twijfel ook of al hun producten de prijs wel waard zijn. Make-up zou ik daar niet snel van kopen, hun blush en oogschaduw bevatten naar mijn mening erg weinig pigment. Geen idee hoe het zit met de rest van de make-up. Als gastvrouw kreeg ik ook nog een geschenkje en mocht ik afhankelijk van de verkoop, ook nog een aantal producten kiezen.

Mylène Mijn geschenk als gastvrouw: body milk, nertsolie, pillow spray van Mylène Senses en een haarmasker met herelijke geur, de Cherry Mix.

Uiteraard ben ik niet helemaal negatief over de producten, anders zou ik helemaal niets kopen. Ik heb gewoon mijn voorkeuren, sommige producten koop ik liever van andere merken. Ze hebben wel heerlijke was lotions, body scrubs, body butters, ook hun haarbalsem is heel fijn.

Afgelopen zaterdag werd ik ook uitgenodigd voor een Jafra bloggersevent, daar vertel ik binnenkort meer over.

Kennen jullie Mylène? Waren jullie ook al eens aanwezig op een voorstelling/workshop? Wat vinden jullie van de producten?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Astrid - Timeless Elegance
  12 november 2015 at 11:40

  Lijkt me echt leuk zo’n avond van Mylene!

  Mooie foto’s!

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

  • Reply
   Sarah
   12 november 2015 at 19:20

   Bedankt Astrid. Ja, het is wel best wel leuk. ^^

 • Reply
  Linde
  12 november 2015 at 12:14

  ik ga ook elk jaar na zo een mylène avond bij mijn tante. Leuke producten. Ik ben fan van het hydraterende gezichtsmasker. En hun nertsolie voor in de winter.

 • Reply
  Kelly
  20 juni 2016 at 20:44

  Hallo ik zou graag een party geven wie kan lij helpen

  • Reply
   Sarah
   20 juni 2016 at 21:31

   Hallo Kelly, ik zoek de gegevens even op en dan kan je mijn contactpersoon contacteren. Ik kom er nog op terug.

 • Reply
  lore
  16 november 2016 at 18:23

  Mijn zus is anders ook consulente… En ook ik ben consulente maar dan van de home en interieur lijn van Mylene.
  Ook heel leuk en gezellig!! Zeker eens het proberen waard!!!
  Dus als er eens iets is: boontje000@gmail.com

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: