Mama

Happy Moments #9 & #10

happy moments

Hallo, hier ben ik weer! Jullie hebben intussen al even niet meer van me gehoord hier op de blog, ik heb jullie eigenlijk een beetje verwaarloosd, maar het was zo plezant in de vakantie en dan de eerste week werken vorige week waardoor ik even geen zin had om achter de computer te zitten. Daardoor misten jullie een aantal Happy Moments. Tijdens de vakantie niet omdat ik tijd aan het doorbrengen was met het gezin, every minute counts en tijdens mijn werkweek gewoon omdat ik al genoeg achter de pc had gezeten. Maar intussen zit ik in mijn tweede werkweek en dan ben ik het alweer wat meer gewoon hé. 😉

Bij deze dus twee Happy Moments in één artikel, dan blijft de nummering wat kloppen, hoef ik geen aparte artikels te schrijven en hoeven jullie niets te missen!

Plopsaland
Tijdens de vakantie gingen we naar Plopsaland, je kent het wel, het Studio 100 park in De Panne. We gingen met een hele hoop en het was heel gezellig. Hierover post ik later nog een uitgebreide post.

Poesje spelen in Plopsaland. #plopsaland #kindergrime #grime #facepaint #kids #kidstagram #kidsofinstagram #dochter #mamablogger

A photo posted by Sarah Hanssens (@sarah_littlefamilyof3) on

Zwemmen
Mooi weer gehad tijdens het verlof en dus werd er in onze tuin veel gezwommen. We moesten Enora haar nieuwe K3 bikini toch ook eens uittesten. ^^ We gingen ook naar het zwembad in Oostakker.

Nieuwe Auto
Mijn BMW’tje werd ingeruild voor een Volkswagen Polo. Aan de BMW waren een aantal kosten (lees +- 2000 euro) en hij was intussen 8 jaar oud dus we hebben dan besloten dat we die kosten niet meer wouden doen en dat bedrag gingen investeren in een recentere auto. Het werd een ex-leasing wagen, 4 jaar oud.

Thuis met de nieuwe auto. #volkswagenpolo #volkswagen #nieuweauto #tweedehands #polo #newcar

A photo posted by Sarah Hanssens (@sarah_littlefamilyof3) on

Speeltuin
We gingen geregeld naar een speeltuin met Enora, zodat ze wat energie kwijt kon. Wij wisselen eens af, soms gaan we naar de Kouterslag in Melle, maar we gaan sinds kort (lees Pokémon GO) ook naar het Citadelpark. Je hebt daar eigenlijk een leuke speeltuin, vaak ook wat kinderen waar Enora mee kan spelen en een stuk minder druk dan de Kouterslag. Enig nadeel is dat je daar geen drankjes kan kopen en dus je eigen picknick moet voorzien.

Car Detailing
Elke keer ik een auto koop ben ik weer helemaal into car detailing. Voor mij is dat eigenlijk een relaxerend momentje, het op en afwrijven van polijst- en waxmiddel. Allez, het afwrijven iets minder maar daarom doen we het met twee, teamwork. ^^ Hopelijk kan ik het nu blijvend onderhouden zodat we er iets minder werk aan hebben om hem helemaal proper te krijgen.

Kinepolis
We gingen ook nog eens naar de cinéma, dat was precies alweer een eeuwigheid geleden. We namen de film van 17u, zo kon Enora even een paar uurtjes bij mémé en opa blijven en moest ze nergens blijven slapen of hoefden we geen babysit aan huis te regelen. We keken naar de film “Now you see me 2”, we waren heel erg fan van de eerste, de tweede was ook top, maar nu wist je wat er ging komen dus het verrassingseffect was er wat af, maar nog steeds een goede film!

Renovatieproject
Ons huis begint ook terug wat op te schieten, helaas de omheining niet (daar zit de buur wat voor tussen), het zal dus eerder voor het najaar worden (ik hoop toch dat er dit jaar nog een omheining komt). Onze bureau, die begint wel goed te komen. Thierry had al een aantal uren gepleisterd en geschuurd en dus werd het wel eens tijd om alles te schilderen. Eerst alles in de primer, dan het stukje behangen waar de bureau gaat komen en de rest in het wit geschilderd. Eén muur naast de bureau staat nog in de primer aangezien er daar kurk komt als prikbord. Eens het klaar is wordt het verder aankleden maar eerst gaan we ons spaarpotje moeten aanzuiveren. 😉

Zindelijkheid
De zindelijkheid gaat nog steeds goed, ook tijdens de nachten al heeft ze wel 2,5 accidentjes gehad. 2,5 omdat ze 2x in bed heeft geplast (op 3 weken tijd) en 0,5x was ze net te laat voor het potje dus het was zowel op de grond als op potje. Maar overdag en ‘s middags altijd alles perfect. Dus ik denk dat we niet mogen klagen, ze is ook nog maar 2,5 jaar oud.

Outfit trouw
Jullie zagen op Instagram al een tule rokje vinden voor mijn kleine prinses, maar ik ben ook nog bezig aan een outfit voor mezelf voor datzelfde event. Dus eens Enora het hare klaar is moet ik dringend aan dat van mij verder doen. ^^

Een minder leuk momentje is dat ik mijn oudste poes heb moeten inslapen. ToyToy kochten we in 2004 toen ik nog thuis bij mijn mama woonde en ze bleef daar ook wonen samen met de anderen toen ik samen ging wonen met Thierry omdat ik daar ook katten had en we de groepen niet wouden gaan mengen omdat alles in beide groepen goed ging en zo was mama ook niet alleen hé. We kochten Toy als vriendje voor Bailey omdat hij zich alleen voelde toen we hem net hadden. Bailey overleed al een aantal jaar terug en nu werd het tijd voor ToyToy op 12,5 jaar, ze had uitgezaaide lymfeklierkanker.

Dit waren mijn Happy Moments en een iets minder happy moment, nu is het dus back to reality. Ons huishouden is terug aan het werk en Enora terug naar de opvang, maar ook dat is niet meer voor lang, ze mag bijna naar school! Het vorige Happy Moments artikel lees je hier.

Sarah Hanssens

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: