Mama

Happy Moments #8

happy moments

Als eerste huilen want de eerste week verlof zit er bijna op. Waarom is dat altijd zo snel voorbij? Zeker omdat we de afgelopen week eigenlijk nog niet erg veel gedaan hebben, buiten genieten van het mooie weer. We gingen deze week meermaals naar de speeltuin, we hebben gefietst, naar zee gegaan, in de tuin gespeeld, …

Verlof
Mijn verlof is vorige vrijdag gestart en ik ben super blij dat ik dat kon starten met het mooie weer van de afgelopen dagen. Eerlijk is eerlijk, ik had er echt geen goede hoop op en dacht dat het alweer een vakantie ging worden met veel regen.

Eerste keer pootjebaden in de zee
Ondanks dat Enora intussen 2,5 jaar oud is ze deze week voor het eerst gaan pootjebaden in de zee. Mijn bangerik liet deze keer ook vaak merken dat ze bang was van de golven. ^^ Al vond ze het ook wel spannend genoeg om zelf elke keer terug naar het water te willen.

Gezellig dagje aan ‘t strand. #strand #beach #zee #cadzand #nederland #zwemmen

Een foto die is geplaatst door Sarah Hanssens (@sarah_littlefamilyof3) op

 

Zwembad
Enora is alles behalve fan van water maar de afgelopen dagen heeft ze zich nochtans rot geamuseerd in het zwembadje hier in de tuin. Het kon haar nu zelfs niet schelen dat haar gezichtje nat werd. Zou ze over haar angst komen?

Elastische biais
Ik ging al een aantal keer naar de Action in de hoop dat ze eindelijk ook de elastische biais hadden binnengekregen die de naaisters in de verschillende FB groepjes gevonden hadden, maar telkens niks. Deze week had ik meer geluk en nam ik meteen zes pakjes mee naar huis. Kwestie dat ik niet zonder zou vallen. ^^

Zindelijkheid
Met Enora haar zindelijkheid gaat nog steeds alles goed. Op dat ene accidentje dan aan de zee en in ons zwembad. ^^

Dat was het voor deze week.  Hier vind je het vorige artikel Happy Moments.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: