Mama Personal

Happy Moments #20

happy moments

Wat is er in hemelsnaam aan de hand met de wind vandaag? De struiken en bomen zwieren van de ene naar de andere kant en alles wat los staat is een eigen leven aan het leiden. Hopelijk ondergaan jullie nergens geen schade door het weer. Enora is sinds vrijdag ziek en daar zit ook nog geen beterschap in, vooral ‘s nachts heeft ze erg veel last van haar luchtwegen (hoesten/keelpijn) en koorts. Dit resulteerde in weinig nachtrust, vooral afgelopen nacht was miserabel. Maar naast dit hadden we uiteraard wel een aantal leuke belevenissen deze week.

Casio Retro Rose Gold
Afgelopen week kreeg ik mijn nieuwe horloge binnen. Ik koos voor het retro model van Casio, ook in het Rose Gold. Al heb ik niet echt een idee of je die kleur vroeger ook kon krijgen dus misschien is hij niet zo heel retro. ^^ Hier komt nog een review van online in de loop van deze week.

Persdagen SS17
De persdagen met alle nieuwigheden voor volgend voorjaar hebben we ook achter de rug. Aurélie en ik hadden een vrij lange lijst met persbureaus die we wouden bezoeken en zijn er op het gemak in geslaagd om ze allemaal te doen. Het was een leuke dag waar we terug veel leuke dingen hebben gespot en ik kan al niet meer wachten tot het voorjaar is aangebroken.

Morres (Hulst)
Vrijdag was ik een hele dag te vinden bij Morres in Hulst. Een ruime woonwinkel met een geweldige kinderafdeling, mooie meubels en leuke interieuraccessoires. Samen met een aantal andere bloggers waren we er voor hun allereerste bloggerevent. Een leuk ontbijt, een rondleiding doorheen de winkel, lunch en een interieurwedstrijd, maar hierover schrijf ik binnenkort een uitgebreider artikel.

Furreal Friends | Het vuurspuwende draakje
Toen ik thuiskwam van de persdagen kwam ik in de gang een grote doos tegen op naam van de blog. Altijd leuk om verrassingen te ontvangen. ^^ In de doos zat Vlammetje, het vuurspuwende draakje van Furreal Friends. Deze krijgt Enora pas voor Sinterklaas dus gaan Thierry & ik deze zelf reviewen en binnenkort kunnen jullie de review hier lezen. Zo weten jullie nog voor het einde van de feestdagen of deze de moeite is.

Adventskalender Lidl
Bij Lidl brachten we een adventskalender mee van Frozen voor Enora, er is ook een andere versie voor als de kindjes geen prinsessen willen. ^^ In deze adventskalender zitten 24 verrassingen waaronder waskrijtjes, stiftjes, …

Vliegmuis
Grappig momentje van daarnet. Door de wind vliegen er hier een heleboel blaadjes in het rond in de tuin en volgens Enora zijn dat vliegmuizen. ^^ We gokken dat ze denk dat het vleermuizen zijn terwijl het gewoon bladeren zijn van bomen/struiken. Schattig!

Dit was zowat mijn week. De overige dagen zonder events verliepen vrij rustig en thuis, behalve daartussen nog boodschappen enzo doen. Nu ga ik nog even de inhoud van de goodiebags sorteren en opruimen want deze staan sinds woensdag op onze eettafel geparkeerd. ^^

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Marianne
  21 november 2016 at 08:07

  Leuke dagen!
  Ons zoontje sinds afgelopen vrijdag ook ziek en voornamelijk de nachten zijn onrustig nu hij bij ons ligt.
  Altijd een leuke verrassing als je pakketjes krijgt! Fijne week!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: