Mama Personal

Happy Moments #19

happy moments

Oeps! Mijn vergeetachtige kant heeft een week overgeslagen, niet bewust, gewoon niet meer aan gedacht dat het vanaf nu op zondag hier te vinden is. ^^ Ik zal nu dus de Happy Moments opsommen van de afgelopen twee weken.

Beauty shopping
In de afgelopen veertien dagen kocht ik een aantal leuke beauty producten en bracht ik mijn eerste bezoek bij Nyx Cosmetics in Gent. Daar zullen ze mij wel nog een aantal keer zien voorbij komen.

Foto’s beschikbaar van het uitstapje met de klas
Een tijdje terug ging ik als begeleider mee stappen met de peuterklasjes zodat we met z’n allen naar de diertjes konden gaan kijken. De foto’s zijn intussen binnen en ze zijn leuk!

Een bezoekje bij Mirall @vandamme.sofie ?#schooluitstap #uitstap #dieren #school #excursie #plezier #kindjes #kidstagram #instakids #meealsbegeleiding

Een foto die is geplaatst door Sarah • www.littlefamilyof3.be (@sarah_littlefamilyof3) op

Pillow case fashion
De maak-kledij-uit-kussensloop-hype draait intussen ook volle toeren en deze keer doe ik ook mee. Helaas kon ik de iets grotere kussenslopen van bij Action (met dieren) niet meer bemachtigen, maar wel nog deze van Zeeman.
Met de kussenslopen maakte ik twee jurkjes en twee truien voor Enora.

Just Yentl | 100% Yentl
Helaas kon ik er niet bij zijn tijdens de boekrelease van Yentl, daarom bestelde ik een gesigneerd exemplaar van het boek. Nu nog even een rustig momentje vinden om het boek te lezen.

Overlock
Yes! Ik ben vanaf nu een trotse eigenaar van een overlock. Eindelijk kan ik nu thuis ook alles afwerken met een overlock. Het werkt toch een stuk sneller dan een naaimachine, ik kan in elk geval niet meer zonder.

Berrefonds
Een tijdje terug had ik een pakketje binnengekregen van het Berrefonds om te naaien. De lapjes zijn al voorgeknipt, het enige dat je zelf nog moet doen is het naaien. Intussen heb ik er eindelijk eens werk van gemaakt (sorry Berrefonds!) en kan ik ze deze week eindelijk afgewerkt bezorgen.

Spiekpietjes Oostende
Op 29 oktober bezochten we de spiekpietjes in Oostende. De spiekpietjes observeren je kindje het hele jaar door om nadien aan de Sint te kunnen doorgeven of je kindje flink of stout is geweest. Het was dat weekend ook Er was eens … in het Leopoldpark dus we zakten na de spiekpietjes en de Oktoberfoor eens af naar daar.

Blad Steen Schaar | gift shop
Ik ging ook eens een kijkje nemen bij Blad Steen Schaar, een heel leuk winkeltje vlakbij. Je kan er allerlei leuke gadgets en hebbedingen vinden en ook leuke gezelschapsspelen. Een geschenkje nodig voor iemand? Daar moet je zijn.

Stofverslaving
Ze hadden me gewaarschuwd toen ik begon met naaien, dat ik een stofverslaving zou krijgen. Iedereen bleek gelijk te hebben want het is echt zo. Ik bracht een bezoekje bij Stoffen van Leuven en ik was alweer drie leuke couponnen rijker. ^^ Voor mij is dit een Happy Moment, stof kopen, voor vriendlief misschien net wat minder. 😉

 

Dit zijn de Happy Moments voor dit moment. Hoe ging het bij jullie?

Happy Moments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: