Mama Personal

Happy Moments #18

happy moments

Hup! Vandaag is het donderdag, tijd voor een nieuwe Happy Moments! Voor velen is betekent donderdag nog één dagje werken en dan eindelijk terug weekend. Voor diegene die zaterdag (en misschien ook zondag) ook moeten werken, innige deelneming. Trouwens, terwijl we het over het weekend hebben, dit rubriekje ga je de volgende keren op zondag op de blog zien verschijnen. Het lijkt me leuker om dit te houden in het weekend, zo zien jullie meteen de week starten vanaf maandag in de plaats van donderdag tot de woensdag erna. Wat denken jullie?

HAPPY MOMENTS

SHOPPING!
Winkelen, altijd leuk. ^^ Mijn lightbox was binnengekomen bij Hema dus ik ging deze gaan ophalen en meteen ook een aantal andere spulletjes. Hiervan krijgen jullie nog een shoplog te zien, working on it.

ProNails
Donderdag was het ProNails event, hierover plaatste ik eerder deze week al een blogpost. Heb je deze gemist kan je hem hier lezen.

Pannekoekenplant
Ik had al eens een stekje gekocht van iemand die er te koop had via tweedehands.be, maar nu kwam ik een “volgroeide” plant tegen bij Eurotuin! De plant kost er €12,95 en het pluspunt is dat er al heel wat baby’s klaar zitten om verpot te worden. ^^

Herfstwandeling
Zondag was het zo’n mooi weer dat we wel verplicht waren om eens naar het park te gaan om te gaan wandelen. Van vorige jaren wisten we dat er daar ook meerdere kastanjebomen waren en besloten we dus om er me Enora kastanjes te gaan zoeken en rapen. Ze vond het kei plezant en ik geniet daar ook heel erg van. ^^

Call the midwife
Sinds deze week ben ik ook begonnen met de serie Call the midwife op Netflix. Best wel een eye-opener van hoe het er toen aan toe ging. De moeders toen waren echt wel heldinnen!

Cadeautjes weggeven
Deze week gingen er twee give-aways life. Denk je nu “Wat?? Welke give-aways??”. Wel hier en hier kan je deze vinden en doe dan maar snel mee als je ze nog niet had gezien!

Dit waren de hoogtepunten van deze week. De rest van de week ging ik uiteraard werken en dan valt er op zich niet zoveel te beleven, buiten het werken op zich.

Hoe was jullie week?

Sarah Hanssens

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Saar
    20 oktober 2016 at 11:08

    Ik kijk ook graag naar Call The Midwife!!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: