Mama Personal

Happy Moments #17

happy moments

Woops, het viel me net op dat ik de editie van vorige week heb gemist! De afgelopen veertien dagen waren over het algemeen tof, plezant en fijn, met uitzondering van het overlijden van onze Leo en het nog steeds lekken van onze verwarmingsketel. But other than that, we are all fine! ^^ Maar kom, lees snel verder en dan vertel ik je over mijn Happy Moments!

HAPPY MOMENTS

Trendy Violet
Een nieuw kleurtje in mijn haar. Eindelijk! Mijn uitgroei begon toch vrij groot te worden dus het werd wel eens tijd om mijn haar te voorzien van een nieuw kleurtje. Momenteel doe ik aan DIY kleuring, maar de volgende keer wil ik toch eens langs bij de kapper zodat ik eindelijk eens de kleur kan bekomen die ik zo graag wil. ^^

Afwerken bureau
We zijn nog steeds onze bureau aan het afwerken maar het wordt stilaan maar zeker een erg mooie ruimte, al zeg ik het zelf. Ik zou zelfs durven zeggen dat het bijna de mooiste kamer wordt in ons huis! Tijd om de rest nog eens aan te pakken. 😉

 

Organizing my little workspace at home. #home #interior #scandinavian #interieur #homedecor #bureau #workspace #homeoffice #interieurinspiratie #blogger #zovijf #pretty

Een foto die is geplaatst door Sarah • www.littlefamilyof3.be (@sarah_littlefamilyof3) op


Lucardi
Mijn juweeltjes van Lucardi zijn toegekomen en ze zijn zoooo leuk! Check morgen zeker de blog want er valt ook iets te winnen!

Shoe-addicts
De leuke levering van Enora haar nieuwe schoentjes. Zowel Enora als ik zijn best verslaafd aan schoenen. ^^

Model
Het is leuk om te zien hoe Enora mooi poseert voor de foto’s die ik voor de blog wil gebruiken. Mijn klein model. ^^

Nieuwe stoffen
De langverwachte stoffen van Littlesmilemakers waren eindelijk toegekomen bij Ansje, dus meteen besteld, zonder twijfelen. Intussen zijn deze ook toegekomen en ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Helaas moeten deze nu eerst nog even drogen.

Self
Dinsdag was een leuk event van Self in Gent. Eens een event dicht bij huis, dat alleen al is al plezant. Maar het was ook een erg mooi verzorgd event over een fijne verzorgingslijn waar ik sowieso al erg benieuwd naar was.

Uitstap
Gisteren ging ik als begeleider mee met de peuterklasjes op wandeling. Ze gingen naar de diertjes kijken niet ver van school en zochten nog iemand die mee kon gaan om te begeleiden. Aangezien ik toch thuis ben op woensdag heb ik me hiervoor aangemeld. Het was kei plezant maar ook niet zo evident om 20 peuters netjes achter elkaar en vooral langs de kant te laten stappen. ^^

Dit was het zo ongeveer, moeilijk als ik een week oversla om nog te weten wat er juist allemaal precies heeft plaatsgevonden. ^^

Hoe was jullie week?

Sarah Hanssens

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: