Mama

Happy Moments #16

happy moments

Hiiii! Er is alweer een week voorbij en dat maakt het dus tijd voor een nieuwe Happy Moments. Nou, eigenlijk had die gisteren al online moeten komen maar met de gebeurtenissen deze week, had ik er eigenlijk niet zoveel zin in om mijn geluksmomenten online te gooien. Sorry guys! Maar omdat ik het toch niet te lang wil uitstellen doe ik dat dan toch vandaag. De voorbije week, de Happy Moment week loopt van donderdag tot en met woensdag, was helaas niet allemaal rozenkleur en maneschijn. Nu ga je denken “Dat is het toch nooit?!” en dat is ook zo, maar het is nu echt een ongelooflijke k*t week (pardon my french) en helaas loopt die nog even verder. Gelukkig waren er ook een aantal leuke momenten.

Snapchat ontdekken
Snapchat bestaat al even, maar ik had daar eigenlijk nooit niet echt aandacht aan besteed. Het is me nog niet erg duidelijk of het een meerwaarde heeft, maar Enora en ik hebben alleszins al goed gelachen met de leuke filters. Het lijkt me ook wel leuk om bewegende gebeurtenissen te filmen, maar in het openbaar moet ik me nog daar nog even overzetten dat ik ff in het rond sta te filmen. Haha! Volgen jullie me al op Snapchat?

Huishoudhulp
Onze aanvraag werd sneller dan verwacht goedgekeurd en zo werd deze week ons huisje voor het eerst door iemand anders gepoetst. Het is ontzettend fijn thuiskomen van je werk als je je dat al niet meer moet aantrekken.

Nieuwe printer
Ja, ik ben blij met mijn nieuwe printer. We zaten al eventjes zonder, de inkt was op en gezien de leeftijd van de printer (+/- 10j) waren we aan het twijfelen om nog inkt hiervoor te kopen of om de printer een eervol pensioen te bezorgen. Het is dus dat laatste geworden en het heeft ons haast geen geld gekost, we hadden namelijk nog een cadeaubon liggen van een elektrozaak. Altijd leuk als je kan gaan shoppen zonder geld uit te geven. ^^

Indoor speeltuin
We gingen nog eens naar een indoor speeltuin met Enora. Dat vind ze altijd wel eens leuk om te doen en het was alweer eventjes geleden.

Spring cleaning
Oké, onze spring cleaning komt wat laat, zeg maar vrij laat aangezien de lente al lang achter ons ligt. We zijn deze week gewoon al herfst! How crazy is that?! Maar aangezien de poetshulp kwam en we dus wouden zorgen dat ze overal goed over en door kon hebben we massaal onze rommel zitten opruimen. Op zich valt dat allemaal nog wel goed mee, maar toch voor een aantal dingen van ons hart een steen gemaakt en het klaargezet voor het containerpark. Je kan niet alles bijhouden en het eind resultaat mag er zijn (ondanks dat er sowieso nog veel werk is).

Helaas was deze week dus ook een iets minder goede week. Ik weet niet wat het is, maar het gaat me deze week niet goed af allemaal.

Condensatieketel
Toen we ons zondagavond nog wouden douchen, merkten we dat we geen warm water meer hadden, onze ketel verloor telkens druk. Dat werd dus maandag bellen naar Bulex en uiteraard konden ze pas woensdag komen om te herstellen … Dat is dus intussen gebeurd, prijskaart €205, oh ja, als hij terug zou lekken of druk verliezen, bel je ons maar terug … ahum.

Professioneel
Op het werk loopt het de laatste tijd ook niet meer van een leien dakje, allez, al eventjes niet meer maar het lijkt precies alsmaar erger te worden …

Oorontsteking
Dinsdag werd ik door de school opgebeld, Enora was niet goed, huilerig en klaagde van pijn. Dus hup, van het werk naar huis, Enora opgehaald en erna naar de dokter. Verdict: oorontsteking. Vannacht heeft ze dan ook nog ferm liggen hoesten en heb ik ook keelpijn … Joy!

Leonidas
M’n lieverd, Leonidas, is ook goed ziek. Leonidas is één van onze jongste katten en woensdag merkten we dat hij er slecht aan te was, bleke neus, bleek tandvlees en slijmvliezen aan de ogen en gelig. Bloed laten nemen en hij heeft dus bloedarmoede, wat we al wisten, daardoor problemen met zijn lever, maar ook zijn nieren gaven afwijkende waarden terug. Hij is nu bij de dierenarts en hopelijk komt hij er door. Ik ben er absoluut nog niet klaar voor om mijn Chubby af te geven. 🙁

Happy Moments

Het is dus een beetje een week met gemengde gevoelens. Hopelijk snel goed nieuws over Leonidas en hopelijk volgende week een veel betere week zonder al te veel drama.

Hoe was jullie week? Leuke dingen gedaan?

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    23 september 2016 at 17:56

    Je had hier mogen douchen hoor ! Ocharme Leonidas…. wat een week voor jou . Dat professionele herken ik… urgh… Op naar een betere week. In een net huis! Gelukzak! 😉 Geniet van uw weekend

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: