Mama

Happy Moments #15

happy moments

Hallooowkes! Laat ons al beginnen met te zeggen dat het een ontzettend warme week is geweest. Het weekend iets minder, al was zaterdag nog goed, maar zondag was al frisser met wat regen. Maar bam, sinds deze week stijgen de temperaturen alweer tot 30 graden. Helaas is hierdoor mogelijk ook één van mijn kippen gestorven. Die lag plots dood, niets aan te zien en de rest maakt het goed gelukkig. We houden ze uiteraard in het oog. Maar uiteraard waren er een aantal Happy Moments, blijven lezen dus!

Feestje!
Enora’s lieve nichtje had haar verjaardagsfeestje afgelopen zaterdag. De kleine meid is intussen ook al bijna twee jaar oud. Zo benieuwd hoe dat gaat zijn als beide meisjes samen op school zitten. Voor het feestje werd er uiteraard een nieuwe outfit genaaid. Hiervoor kocht ik al een paar weken terug leuke tule om een leuk rokje te maken met bijhorend haaraccessoire.

Homemade Granola <3
Gemakkelijk te maken, lekker en terwijl je het maakt is de geur in huis H E E R L I J K ! Geloof je me niet? Probeer het zelf, hier heb je de verhoudingen die ik gebruik.

Instagram
Mijn Instagram kanaal is stilaan aan het groeien en daar ben ik uiteraard heel blij mee en om jullie te bedanken komt er een give-away als de blog 500 volgers heeft op Instagram. Nog even te gaan, maar dat houdt de spanning er wat in hé. 😉 Maar dus big thanks to you!

StyleTone
De StyleTone box van september zat verrassend vroeg in de bus en het is dubbel zo leuk als het ook nog een box is met leuke en bruikbare producten! Dubbel feest dus. ^^

Werken in de tuin
Een tijdje terug kochten onkruidverdelger om de plantenbak die de hele vroegere eigenaars hier hadden geplaatst te kunnen weghalen. Afgelopen weekend zijn we er dus eindelijk aan begonnen en hebben we al het onkruid weggehaald en het resterende bespoten om zo de wortels te kapot te krijgen. Nu ligt er ook een ondoorzichtig zeil over zodat er geen zonlicht aan kan. Eens het allemaal dood is gaan we de plantenbak volledig afbreken en weghalen.

Naaien
Ik ben aan het werken aan een nieuw jurkje voor Enora die ze dit najaar kan dragen, alleen kom ik wat stof te kort … Ik heb zo de gewoonte om telkens maar een halve meter te kopen maar voor een jurkje kan je best wat meer gebruiken of het is wel erg kort. ^^

School
Met Enora op school gaat het nog steeds goed. Intussen heeft ze zo een aantal vriendinnetjes uit een hogere klas, volgens mij zelfs van het eerste leerjaar ofzo. Maar ze wachten haar telkens op zodat ze met haar kunnen spelen. Kei schattig. ^^ Wel raakt ze op school allerlei zaken kwijt, zo is ze dagelijks een rekkertje uit haar haar kwijt, intussen ook een koekjesdoos, het vorkje van haar fruitdoosje van Rosti Mepal en bijna een gilet want die was mee met een ander kindje … Daaraan merk je wel duidelijk het verschil met de opvang.

Koopjes
Mejuffers deed uitverkoop en zo kon ik twee boeken kopen aan een spotprijs!

Happy Moments

Hoe was jullie week? Genoten van het mooie weer?

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Birgit
  15 september 2016 at 13:17

  Wat vervelend dat er steeds wat kwijt raakt. Gewoon aangeven bij de juf of eventueel in een gevonden voorwerpenbak? Hier krijgt onze dochter niet eens meer speltjes in naar school, ze komt altijd met 1 of minder weer thuis.

  • Reply
   Sarah
   15 september 2016 at 13:20

   Voor de gilet en koekendoos had ik het in het schriftje geschreven, gilet is terug maar koekendoos is kwijt. Gelukkig was het zo’n gratis doosje die we gekregen hadden bij aankoop van twee pakken koek. De haarrekkertjes, ja dat is ook gewoon kwijt. Het vorkje hoop ik nog terug te vinden, staat nu in haar boekje dus met een beetje geluk, maar vrees er voor. Ik zal alvast maar nieuwe bestellen.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  16 september 2016 at 08:26

  Ik vond het eigenlijk een beetje té warm deze week!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: